Prima pagină » Horoscop » Horoscop chinezesc 2023. Perioada Cocoșului de metal: 8 septembrie – 7 octombrie
Horoscop chinezesc 2023. Perioada Cocoșului de metal: 8 septembrie - 7 octombrie

Horoscop chinezesc 2023. Perioada Cocoșului de metal: 8 septembrie – 7 octombrie

12 sept. 2023, 13:03,
în Horoscop

Debutul toamnei în emisfera nordică ne aduce în a opta lună solară a anului 2023, care se întâmplă să fie condusă de Cocoșul de metal în perioada 8 septembrie – 7 octombrie. Printre Cocoșii celebri se află Ariana Grande, Helen Mirren, Ellen DeGeneres, Eric Clapton și Yoko Ono. Se știe că acest semn posedă o natură plină de farmec, atenție la detalii, frumusețe și simt estetic. Toată lumea se naște cu anumite planete speciale în harta natală, iar aceste conjuncturi se activează în anumiți ani, luni și zile. Horoscopul chinezesc 2023 și astrologia chineză se bazează pe următoarele 3 teorii și principii: echilibrul yin-yang, cele 5 elemente (foc, pământ, metal, apă și lemn) și cele 12 animale ale zodiacului.

Horoscop chinezesc 8 septembrie – 7 octombrie 2023

Luna septembrie este perioada recoltei continue. Echinocțiul de toamnă din 23 septembrie semnifică zile și nopți de lungime egală, ceea ce are legătură indirectă cu natura Cocoșului, căruia îi place ca totul să fie distribuit corect și încearcă să rezolve problemele de neegalitate. Cocoșul de metal al acestei luni pledează cu convingere și claritate. Deși natura sa cinstită și pasională ar putea părea totuși prea argumentativă pentru unii, Cocoșul apreciază de fapt o ceartă rațională și îi place să câștige, dar nu deține suficientă răbdare și pentru luptele care par să se prelungească pentru prea multă vreme.

Aceasta este o lună excelentă pentru a face modificări care au tot fost amânate din cauza unor neînțelegeri. Încercați să faceți tot posibilul pentru a crea armonie luna aceasta. Fiți proactiv, nu reactiv. Cocoșul are o natură plină de farmec, și deține un simț aparte pentru detalii, care este combinat cu dragostea pentru frumusețe și eleganță. Dacă aveți unul sau mai multe conjuncții în Cocoș în harta natală (ceea ce înseamnă că v-ați născut fie în anul specific, în luna septembrie sau între orele 17 și 19), trăsăturile Cocoșului în cazul vostru sunt amplificate.

Șobolan – Preluați frâiele

S-ar putea să ai chef să faci modificări în programul tău actual prin consolidarea anumitor sarcini sau angajamente săptămânale, pentru a fi mai organizat și mai eficient. Așadar, dacă ai chef să faci astfel de ajustări, atunci este momentul să preiei inițiativa și să-ți pui în aplicare ideile, deoarece luna aceasta oamenii vor fi mai receptivi la orice modificări pe care le faci. Fii clar și concis în tot ceea ce comunici și mișcă-te astfel încât energia lunii să lucreze în favoarea ta.

Bivol – Accelerarea ritmului

Ritmul vieții va accelera în această perioadă, deoarece Cocoșul este prietenul tău astrologic și te împinge către succes. O lună strategică, una de planificare și de creștere pe toate palierele. Dacă reușești să îți rezolvi problemelor anterioare, există șanse mari să progresezi foarte rapid, iar sfârșitul anului te va găsi pe drumul pe care ți-l dorești.

Tigru – Răsfățați-vă cu activități creative

Îți vor apărea în cale o multitudine de oportunități, care îți vor stimula pofta de cunoaștere și autodezvoltare. O lună grozavă pentru a o lua într-o nouă direcție sau pentru a-ți investi energia în activități de natură creativă. Ieși în evidență din mulțime, câștigând atenție și sprijin de la indivizi influenți. Înarmează-te cu priceperea specifică Tigrului pentru a depăși orice competiție sau forțe care te împiedică de la atingerea scopurilor.

Iepure – Norocul lucrează în favoarea ta

Aceasta este o lună în care a-i putea claca, dar chiar și cu Cocoșul ca dușman, te bucuri de aspectul finaciar favorabil, ceea ce creează o combinație statornică între energiile anului și cele lunare. Acest lucru te determină să iei decizii financiare sănătoase. Fii deschis și transparent pentru a evita neînțelegerile!

Dragon – Pregătește-te pentru succes

Te vei bucura de Steaua Prosperității care își revarsă binecuvântările asupra ta. Cocoșul este cel mai bun prieten astrologic al Dragonului, deoarece aceste două semne dinamice formează o alianță spirituală și mistică. Ceea ce se poate imagina, se poate realiza luna aceasta. Pregătește-te pentru succes, fiind specific în obiectivele pe care ți le propui.

Șarpe – Investește în imobiliare

Fii proactiv și prezintă cu încredere orice proiecte mari ai în plan, deoarece sprijinul Cocoșului este de partea ta, și iți aduce noroc în finalizarea cu success a proiectelor care până acum au suferit întârzieri. Intuiția ta este puternică, așa că folosește-te de energia Șarpelui pentru a da marea lovitură la momentul oportun. O lună bună pentru a “semăna semințe” pentru viitor, și mai ales pentru investi în imobiliare.

Cal – Creează-ți noi relații

Aceasta este o lună a socializării pentru tine, în care crearea de noi relații este cheia succesului. Caută indivizi cu idei similare, pentru că prin ei ți se vor deschide noi uși. Cu toate acestea, trebuie să fii precaut la achizițiile de pe internet și la utilizarea rețelelor de socializare, pentru că există un risc crescut de a atrage fraude în acest mediu. Tranzacțiile în afaceri îți vor aduce bani în această lună astfel că este indicat să participi la cât mai multe ieșiri în societate.

Oaia – Vremea prielnică pentru a călători

Călătoriile sunt o sursă de noroc în această lună, deoarece a fi în mișcare crește vibrația energetică și metabolismul. Deții un fler aparte prin care atragi colaborări pozitive, ceea ce te ajută să te simți suficient de încrezător si curajos încât să modifici planurile care sunt deja în vigoare. Totul va fi bine datorită unui simț ascuțit pe care îl ai în legătură cu trecerea timpului.

Maimuță – Economisiți pentru zile negre

Fii pregătit pentru cheltuieli neașteptate în această lună. Totodată, ar fi bine să te asiguri că ai suficiente fonduri disponibile pentru orice situații neprevăzute. Acestea fiind spuse, fii deschis și dispus să inițiezi schimbări, în special în ceea ce privește noi destinații de călătorie, care ar putea, în mod ironic, să te scutească de cheltuieli majore.

Cocoș – Prioritizează sănătatea

Aceasta este luna ta astrologică! Sănătatea, atât cea mentală, cât și fizică, ar trebui să fie prioritară în această perioadă, pentru a maximiza anumite oportunități de călătorie neașteptate. Ești predispus la comunicare defectuoasă, astfel că dacă ai îndoieli, comunică-le față în față pentru a preveni relațiile tensionate și stresul. Partea de vest a casei și/sau a biroului este indicat să fie cât mai bine iluminată pentru a înăbuși orice energie ostilă.

Câine – Probleme în relația amoroasă

S-ar putea să te confrunți cu probleme în relația amoroasă în această lună și, dacă sapi suficient de adânc, s-ar putea să descoperi ceva destul de inconfortabil din trecut care va ieși la suprafață. Dacă acest lucru se întâmplă, bazează-te pe loialitatea și sensibilitatea ta nativă. Procedând astfel, poți preveni o potențială ceartă explozivă.

Mistreț – Fiți precaut

Fii pe deplin pregătit și organizat în toate aspectele vieții. Precauția va fi cheia succesului tău în această lună, plasându-te cu un pas înaintea concurenței. Fii atent totuși, deoarece unii ar putea avea planuri ascunse pentru a-ți fura aplauzele. Fii precaut pentru a preveni eventualele pierderile sau oportunități ratate.

În horoscop chinezesc, 2023 este un an al Iepurelui de apă, care a început pe 22 ianuarie 2023 (Anul Nou Chinezesc) și se va încheia pe 9 februarie 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *