Prima pagină » Cancan ultimă oră » Horoscop 8 august 2020. Leii o duc bine pe plan sentimental!
Horoscop 8 august 2020. Leii o duc bine pe plan sentimental!

Horoscop 8 august 2020. Leii o duc bine pe plan sentimental!

08 aug. 2020, 07:15,
Bianca Rebegea în Cancan ultimă oră

Horoscop 8 august 2020. Horoscopul zilei de vineri aduce previziuni pentru următoarele zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Leii o duc bine pe plan sentimental!

Horoscop Berbec. Horoscop 8 august 2020

Ai grijă unde îți plasezi încrederea. Natura ta naivă te determină adesea să acorzi prematur bunătate unor persoane care nu au câștigat-o. Acest lucru poate atrage în jur persoane ce au drept singur scop să profite de pe urma bunătății tale. Acordă atenție semnelor și fii precaut cu cei din jurul tău.

Horoscop Taur

Debordezi de încredere în propriile forțe și simți că nimic nu este în afara abilităților tale. Cu toate acestea, este bine să îți menții simțul realității și al limitelor. Riști să te implicit în lucruri care te vor copleși și toată acea încredere să se întoarcă împotriva ta. Acordă-ți timp pentru a cântări bine oportunitățile ce îți apar în cale.

Horoscop Gemeni

Este momentul să lași trecutul în urmă. Uită de vechile eșecuri și axează-te cu toate forțele asupra viitorului. Comparând mereu oportunitățile ce apar cu deznodămintele trecute, nu faci decât să te descurajezi și să îți limitezi potențialul. Ai încredere să privești înainte și poți fi plăcut surprins.

Horoscop Rac

Capitolul financiar nu este cel mai strălucit de care ai avut parte. Momentul când trebuie trasă linia se apropie, iar rezultatul nu este cel mai îmbucurător, însă departe de a fi dramatic. Axează-te mai mult pe ceea ce ai decât pe lipsuri și lasă bilanțurile pentru un moment mai prielnic. Dacă există posibilitatea să faci puțină economie, nu ezita să o faci.

Horoscop Leu. Horoscop 8 august 2020

Pe plan amoros lucrurile par să meargă pe o treaptă ascendentă. Te bucuri de încrederea, susținerea și fidelitatea partenerului, însă nu te poți abține să te gândești că este loc și de mai bine. Încearcă să porți o discuție cu persoana de lângă tine în privința dorinților pe care le ai, însă ai grijă la modul în care pui problema. Este posibil ca temperamentul să nu lucreze în beneficial tău.

Horoscop Fecioară

Este nevoie să îți lărgești puțin aria perspectivelor. Ai tendința de a-ți concentra toate resursele într-un singur obiectiv, care este posibil să nu dea rezultatele dorite. Caută-ți alte posibilități pentru a evolua. A paria totul pe o singură carte este posibil să fie un risc mai mare decât îți permiți.

Horoscop Balanță

Haosul pare sa fie cuvântul de ordine a zilei. Este o zi încărcată de îndatoriri și de obligații, astfel încât ești nevoit să faci totul în viteză, deoarece încerci să mulțumești pe toată lumea. Încearcă să găsești și o clipă să îți tragi sufletul. Nu încerca să faci mai mult decât e omenește posibil.

Horoscop Scorpion

Nu încerca să le ai pe toate. Nu vei face decât să te axezi pe zonele mai puțin înfloritoare și le vei pierde din vedere pe cele fertile. Ia-ți un moment de relaxare în care să analizezi lucrurile în ansamblu. Vei realiza că ceea ce îți lipsește pe un plan, l-ai obținut pe un altul. Încetează să alergi după toți iepurii și vei descoperi un sentiment de împlinire pe care îl credeai uitat.

Horoscop Săgetător. Horoscop 8 august 2020

Ai un scop bine stabilit, dar drumul până acolo se poate dovedi mai anevoios decât ai anticipat. Pentru a ajunge la destinația propusă vei avea nevoie de mai mult decât energie investită. Ai nevoie de un plan bine pus la punct, de la care să nu te abați, indiferent de toate tentațiile ce îți apar în cale. Din păcate asta va implica înțelegeri cu personae pe care nu le agreezi și acceptarea unor situații care nu își sunt pe plac. Trebuie să te gândești bine dacă scopul chiar scuză mijloacele.

Horoscop Capricorn

Mintea ta este un adevărat izvor de idei ce se revarsă într-o succesiune rapidă. Trebuie să iei în calcul situația ta actuală și să aplici ideile cele mai potrivite ei. Deși ești extrem de inspirat, ai grijă să nu te grăbești în luarea deciziilor fiindcă nu toate duc la un deznodământ fericit. Măsoară de 10 ori și taie o singură dată.

Horoscop Vărsător

Atmosfera din jurul tău este destul de tensionată, însă dai dovadă de suficientă stăpânire de sine pentru a analiza situația și a constata faptul că lucrurile nu sunt chiar ce par a fi. În spatele anemozităților se află de fapt stari de spirit și sentimente mascate, cu totul altele decât cele aparente. Reușești să calmezi spiritele și să ajungi la baza problemei.

Horoscop Pești. Horoscop 8 august 2020

Dacă există o zi pentru relaționare, aceasta este. Persoanele cu care vei intra în contact pot furniza informații cu adevărat utile, unele dintre ele fiind cheia în realizarea unor proiecte propuse de mai mult timp. Așadar, părăsește confortul propriului cămin și ieși printre oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`