Prima pagină » Horoscop » Horoscop 25 martie 2021. Racii trec printr-o perioadă excelentă

Horoscop 25 martie 2021. Racii trec printr-o perioadă excelentă

25 mart. 2021, 07:15,
în Horoscop

Horoscop 25 martie 2021. Horoscopul zilei de joi aduce previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Horoscop Berbec. Horoscop 25 martie 2021

Eşti foarte centrat pe tot ce ţine de imaginea publică. Ţii morţiş ca lucrurile să iasă aşa cum vrei, iar acest lucru se va vedea în exigenta ta faţă de subalterni. S-ar putea să fii chiar crud azi, dar astrele te sfătuiesc să îţi laşi nervii la servici, pentru ca acasă te aşteaptă o surpriză plăcută.

Horoscop Taur

Este timpul să laşi trecutul în urmă şi să te pregăteşti pentru ceea ce urmează. Deşi îţi este dificil să renunţi la tot, viaţa ta trebuie să meargă mai departe. Te aşteaptă un viitor frumos, însă trebuie să faci anumite sacrificii pentru a fi fericit.

Horoscop Gemeni

Prietenii şi membrii familiei te ajută să treci peste o perioadă dificilă şi aglomerată. Ai parte de atenţia partenerului de cuplu, care este alături de tine şi este dispus să te îndrume şi să îţi arate drumul cel bun. Seara va fi una liniştită şi relaxanta pentru tine.

Horoscop Rac. Horoscop 25 martie 2021

Eşti plin de energie şi asta înseamnă că poţi să faci faţă provocărilor la care vei fi supus astăzi. Spre amiază vei fi afla de un nou proiect. Nu vei fi în culmea fericirii, însă nici nu te vor dezamăgi veştile primite.

Horoscop Leu

Dacă ai fi singur în lume, ai fi foarte fericit, însă anumite persoane din jurul tău îţi dau mereu planurile peste cap şi te încurcă. O rudă va avea din nou nevoie de tine şi vei fi nevoit să renunţi la propria persoană pentru a-i mulţumi pe cei din jur.

Horoscop Fecioară

Ai şansa de a te întoarce cumva în timp, ori datorită revenirii în actualitate a unui eveniment de demult, ori datorită revederii unui vechi prieten despre care nu mai ştiai nimic. Emoţiile sunt mari, nostalgiile te copleşesc şi te simţi bine aşa, pentru că sunt senzaţii pe care le credeai uitate şi care iată, sunt la fel de puternice ca odinioară.

Horoscop Balanță

Supărările vin şi trec, nu are rost să le întorci prea mult pe toate părţile ci să te arăţi a fi tolerant cu orice aspect care nu îţi convine. Deşi eşti trist pe moment, apare imediat o veste bună care să-ţi abată gândurile de la problemele tale, totul e să nu te cramponezi prea mult pe ceea ce nu-ţi place.

Horoscop Scorpion. Horoscop 25 martie 2021

Te simţi uşurat astăzi, semn că ai rezolvat o problemă importantă. Acum nu-ţi rămâne decât să te relaxezi alături de prieteni.

Horoscop Săgetător

Sfaturile continue cu care sunt Săgetătorii bombardaţi, nu fac decât să le sensibilizeze orgoliul şi să menţină o tensiune contraproductivă cu toţi partenerii. Au senzaţia că sunt urmăriţi, controlaţi şi reacţionează fără pic de diplomaţie.

Horoscop Capricorn

Cariera ta ar putea avea un impuls imens în această săptămână, dacă munceşti în acest sens! Ziua de joi este potrivită pentru a-ţi canaliza energia către cercetarea de noi posibilităţi sau vechi legături care te-ar putea ajuta.

Horoscop Vărsător

O eroare comisă de un colaborator te ţine acum pe loc şi, în loc să-ţi vezi de problemele tale, eşti nevoit să repari boacăna acestuia. Fă un efort să repari situaţia cât mai repede ca să te poţi întoarce la treburile tale.

Horoscop Pești. Horoscop 25 martie 2021

Primiţi o veste destul de neplăcută de la prieteni. Vă decideţi imediat să participaţi la o întrunire la care nu aţi fost invitat şi faceţi cheltuieli neprevăzute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`