Prima pagină » Cancan ultimă oră » Horia Moculescu, în stare gravă la spital. Compozitorul are probleme mari de sănătate

Horia Moculescu, în stare gravă la spital. Compozitorul are probleme mari de sănătate

09 ian. 2022, 17:00,
în Cancan ultimă oră

Horia Moculescu este unul dintre cei mai cunoscuți compozitori de la noi din țară. Marele artist a ajuns la venerabila vârstă de 84 de ani și problemele de sănătate nu au ezitat să apară. Nu este deloc bine, motiv pentru care a ajuns la spital în stare gravă.

Horia Moculescu este grav bolnav

Horia Moculescu trece prin clipe de groază în acest moment. Celebrul compozitor în vârstă de 84 de ani a ajuns de urgență la spital, după ce s-a simțit foarte rău. Se află internat de mai bine de o lună, iar starea lui nu se îmbunătățește deloc. Din contră, lucrurile sunt tot mai grave.

Maestrul a fost conectat la aparatul de oxigen, din cauza insuficienței respiratorii. Chiar dacă se afla sub supravegherea medicilor, acesta s-a ales cu o saturație extrem de mică și nu mai putea respira. Acesta face parte din categoria de risc și trebuie să fie foarte atent la boala momentului.

Fosta lui soție a declarat că acesta nu este deloc bine, dar nici nu a avut grijă de el în ultima perioadă. Din cauza vârstei s-a ales cu probleme mari la plămâni, dar TBC-ul de care suferă s-a agravat si pentru că fumează în exces, deși nu are voie.

„Horia are probleme de sănătate din cauza vârstei înaintate, dar mai ales din cauza fumatului și al TBC-ului, de care suferă. Din păcate, nu ne-am mai văzut în ultima perioadă. În rest, eu îi doresc multă sănătate, că-i mai bună decât orice!”, a declarat Mariana Moculescu.

Mariana, despre relația cu Horia

În urmă cu ceva timp, Horia marturisea că are probleme cu plămânii din cauza fumatului excesiv din tinerețe, dar susținea că a renunțat la acest viciu.

Fosta lui soție susține, însă, că nu a ținut deloc cont de sugestiile medicilor. Cât despre relația lor, cei doi nu mai păstrează legătura ca înainte și nici nu s-au mai întâlnit, dar i-a transmis numai de bine. De sărbători, artistul a stat în spital, iar fosta lui soție a petrecut singură, pentru că nu s-a simțit prea bine din cauza unei răceli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *