Prima pagină » Cancan ultimă oră » Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen: „Respira foarte greu, nivelul oxigenului scăzuse alarmant de mult”

Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen: „Respira foarte greu, nivelul oxigenului scăzuse alarmant de mult”

18 ian. 2022, 18:12,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Horia Moculescu este în continuare conectat la un aparat de oxigen. Acesta a ajuns pe mâinile medicilor, din cauza unei afecțiuni pulmonare.

Horia Moculescu traversează o perioadă dificilă din punct de vedere medical. Compozitorul a avut nevoie urgentă de un aparat de oxigen, după ce o afecțiune pulmonară i-a afectat starea de sănătate. Artistul se află momentan sub observația specialiștilor, care îi supraveghează atent boala de care suferă.

Horia Moculescu face oxigenoterapie

În luna decembrie Horia Moculescu a fost internat de urgență la spital, din cauza unei grave afecțiuni pulmonare. Acum, la o lună distanță, bărbatul se simte mai bine, însă este în continuare conectat la un aparat cu oxigen, care îl ajută să respire mult mai ușor.

„Are un aparat care crește cantitatea de oxigen din sânge, a avut niște probleme în ultima vreme, respira foarte greu, nivelul oxigenului scăzuse alarmant de mult, așa se întâmplă mai ales iarna, din cauza frigului. Horia este conectat la acest aparat mobil, prin două fire fixate în nas. Acum se simte cu mult mai bine, după oxigenoterapie, starea de sănătate s-a îmbunătățit simțitor, nu are nevoie de internare, fiica lui se speriase foarte tare”, au declarat apropiații compozitorului Horia Moculescu, pentru Playtech.ro.

Horia Moculescu are probleme de sănătate din cauza fumatului excesiv

Horia Moculescu a recunoscut, de-a lungul timpului, că ajunsese la un moment dat să fumeze 70 de țigări pe zi, iar din acest motiv s-a îmbolnăvit.
Chiar dacă după 42 de ani a renunțat la acest viciu, se pare că nu a fost de ajuns, căci a dezvoltat o afecțiune pulmonara gravă.

„Am niște probleme de BPOC, înseamnă o boală de plămâni din cauza fumatului excesiv de pe vremuri. Nu mai fumez de 20 și ceva de ani. Trebuie să-mi completez oxigenul cu oxigen dintr-un aparat. Asta este tot. Nu sunt internat. Am fost numai să-mi fac un CT”, mărturisea Horia Moculescu în luna decembrie, pentru un post de televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *