Prima pagină » Actualitate » Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”: „E făcută pentru juriu, nu despre talente!”

Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”: „E făcută pentru juriu, nu despre talente!”

25 oct. 2024, 08:16,
în Actualitate

Marele compozitor Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”. La vârsta de 87 de ani, acesta nu mai este activ în showbiz, dar asta nu înseamnă că nu poate critic dur ce se întâmplă acum. Hori Moculescu apreciază, în continuare, talentul, dar nu ezită să vorbească în termeni gravi despre cei care nu au ce căuta pe scenă. Marele compozitor nu este de acord cu concursuri televizate, precum „Vocea României”, spunând că scopul acestor show-uri este complet diferit, și nu de a evidenția talentul.

Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”

Horia Moculescu nu mai este implicat în showbiz, dar asta nu înseamnă că nu urmărește ce se întâmplă pe piața artistică din România. Marele compozitor nu ezită niciun moment să vorbească despre prestațiile dezamăgitoare, așa cum a fost cazul evoluțiilor României la Eurovision, unde, din păcate, țara noastră a avut deseori rezultate dezamăgitoare.

„La premise mizerabile, rezultatul final e și mai mizerabil. Am primit primele reacții din partea norvegienilor cu ceva timp înainte de concurs, după ce ei au vizionat acel videoclip de prezentare a reprezentantului nostru. Și nici atunci nu am luat în seamă un ultim semnal de alarmă. S-au făcut niște greșeli impardonabile“, a declarat Horia Moculescu anul trecut, după ce România a ratat calificarea în finala Eurovision 2023.

Vorbind despre fiica sa, Nidia, marele compozitor a spus de ce nu își încearcă norocul la un concurs de genul „Vocea României”.

„Este o emisiune făcută pentru juriu, nu despre talente. Ce nume mari s-au lansat după astfel de emisiuni? Când s-a inventat Mamaia, exceptând-o pe Loredana, nu cred că s-au mai lansat apoi 2-3 cântărețe după astfel de concursuri. Nidia a mers fără să îmi spună la concursul de muzică ușoară «Aurelian Andreescu», și încă unul, și mi-a spus că îi ajunge. Ea știe ce înseamnă o preselecție, niciun concurs nu își propune nimic, este doar pentru divertisment. Eu mă uit la Vocea României cu Nidia doar când mă sună vreun prieten și îmi semnalează că pe scenă este o voce foarte bună, atât”, a menționat Horia Moculescu.

Nidia are un salariu modest

Pe lângă o carieră de excepție, marele compozitor nu și-a neglijat rolul de tată, fiind chiar un părinte foarte devotat și mândru de drumul ales de fiica lui.

„Nidia și acum locuiește cu mine, ne înțelegem foarte bine. Ea știe spaniolă și engleză, are un curs intensiv de machiaj, face bani și din asta, și din muzică, bani pe care îi cheltuie pe ce vrea, deși îi plac mult vacanțele”, a mai zis Horia Moculescu.

Horia Moculescu a recunoscut, totodată, că nici el, nici Nidia, nu mai păstrează legătura cu Mariana Moculescu. Aceștia au pus cruce scandalurilor în care s-au acuzat public de nenumărate lucruri după divorțul din anul 2000.

Mama Nidiei a vorbit în termeni elogioși la adresa fiicei ei.

„Nidia cântă într-un local din București. Are un salariu modest. Tatăl ei, Horia, o ajută. Locuiesc împreună, el o răsfață, o adoră, e preferata lui, îi și gătește. Unul fără altul nu pot trăi”, a spus Mariana Moculescu.

Altfel, Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”, spunând că este făcută pentru promovarea juraților și nu a tinerelor talente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`