Prima pagină » Cancan » Horia Brenciu, de nerecunoscut la plajă. Artistul de la Vocea Romaniei a pierdut lupta cu kilogramele

Horia Brenciu, de nerecunoscut la plajă. Artistul de la Vocea Romaniei a pierdut lupta cu kilogramele

13 aug. 2024, 10:28,
în Cancan

Horia Brenciu a fost surprins în ipostaze inedite la plajă, artistul bucurându-se la bustul gol de soarele arzător din Mamaia. Juratul de la Vocea României este un familist convins și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alice Dumitrescu. De remarcat însă la Horia Brenciu este faptul că pare să fi pierdut lupta cu kilogramele.

Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, având o prezență impecabilă la spectacole sau emisiuni TV. Când nu se află la concerte sau pe platourile de filmare, cântărețul se dedică în totalitate soției și copiilor. Recent, a fost fotografiat în ipostaze inedite, pe plajă.

Horia Brenciu, de nerecunoscut la plajă

Zilele trecute, juratul de la Vocea României a fost fotografiat de paparazii Cancan, la Mamaia, în timp ce se bucura de soarele arzător, , la bustul gol. Astfel, Horia Brenciu a atras toate privirile la plajă, iar toată lumea s-a uitat șocată la el când s-a dezbrăcat.

Artistul s-a îngrășat destul de mult în ultima vreme, aproape că este de nerecunoscut. Cu toate acestea, se pare că nu îl deranjează foarte tare, din moment ce a stat topless la plajă o zi întreagă. Rar îl vezi pe Horia Brenciu în asemenea ipostaze!

Chiar dacă nu are o siluetă trasă prin inel, juratul de la Vocea României este fără doar și poate un bărbat galant. În timp ce soția lui s-a făcut comodă pe un șezlong, artistul i-a adus acesteia un cocktail. Nici gesturile tandre nu au lipsit, la un moment dat, Horia Brenciu nu a mai ținut cont că este în public, s-a aplecat și i-a sărutat piciorul.

Horia Brenciu, un familist convins

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu s-au căsătorit în 2014 și au împreună patru copii. În 1995, cei doi s-au întâlnit pentru prima oară, la TVR, unde ea era producător. Au fost buni prieteni, iar treptat, o frumoasă poveste de dragoste a luat naștere. În anul 2006 au confirmat că sunt împreună, deci după aproape un deceniu de prietenie. Chiar Horia Brenciu a vorbit la un moment dat, despre acest lucru.

„Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă. Am făcut paşi mulți până să devenim un cuplu. Şi unul, şi celălalt. Alice mi-a fost producător de trei ori, la TVR în 1999, la Naţional TV în 2004 şi la Pro TV în 2006.

Ultima experienţa ne-a apropiat şi mai mult. Chiar dacă au existat perioade mai puţin bune, le-am depăşit cu zâmbete, cu înţelegere, cu generozitate şi multă iubire”, spunea Horia Brenciu, în urmă cu ceva timp.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 august 2024
13 august 2024