Prima pagină » Cultural » Horia Brenciu a ajuns la o frumoasă vârstă. Ce suferințe nebănuite ascunde îndrăgitul artist

Horia Brenciu a ajuns la o frumoasă vârstă. Ce suferințe nebănuite ascunde îndrăgitul artist

08 sept. 2022, 08:25,
în Cultural

Carismaticul artist Horia Brenciu a ajuns la o frumoasă vârstă. Acesta are o carieră impresionantă și este extrem de apreciat de publicul autohton. Este mereu energic și zâmbitor, însă Horia Brenciu a trecut prin adevărate drame și evenimente nefericite în viața privată. Iată ce suferințe nebănuite ascunde îndrăgitul artist.

Horia Brenciu a ajuns la o frumoasă vârstă și se declară un bărbat împlinit

Pe Horia Brenciu îl cunoaște toată lumea. Energicul artist face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Acesta are o carieră de succes în muzică și cucerește publicul de fiecare dată cu energia sa și vocea inconfundabilă. Dincolo de celebritate și de lumina reflectoarelor, Horia Brenciu are o familie frumoasă de care este tare mândru.

Celebrul artist formează un cuplu de mai bine de 15 ani alături de Alice Dumitrescu și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa. Cei doi au împreună patru copii, dintre care doar unul biologic. Horia Brenciu se bucură din plin de rolul de tătic și este un soț devotat.

Recent, Horia Brenciu a împlinit 50 de ani, iar artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre marile sale provocări din viața privată.

,,Viața mea are zile mișto și zile nasoale. E imperfectă, ca și mine… Dar asta nu mă împiedică s-o fac mai frumoasă, pe măsură ce curge. Ziua poate să aibă și 30 de ore. Dacă nu le umpli cu drag, cu iubire, tot degeaba… Crezul meu este că în tot ceea ce fac e necesar să strecor pasiune, fie că sunt la concert sau în familie, fie că sunt la tenis sau merg cu copiii prin parc… Trebuie să facem ca viața noastră să merite, și pentru asta e esențial să avem amintiri, pentru că prin ele vezi cât de frumos și intens ți-ai trăit zilele. Sună frumos, nu-i așa? Nu-mi iese tot timpul rețeta asta, dar nu mă dau bătut.”, a declarat artistul.

La rândul ei, soția lui Horia Brenciu se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de acesta. Alice Dumitrescu nu ezită să își exprime public iubirea față de soțul ei celebru. Cu ocazia zilei de naștere a artistului, soția lui Horia Brenciu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„De multe ori râd cu el. De multe ori țip la el. De multe ori simt fluturi în stomac. De multe ori zâmbesc. De multe ori mă cert cu el. De multe ori îl admir. De multe ori mă surprinde plăcut. Și de cele mai multe ori, îl iubesc.”, a scris aceasta în mediul online.

De viața de familie se bucură din plin și Cosmin Seleși. Artistul este mereu la înălțime, cucerind publicul de fiecare dată când apare la tv. În plan personal, fostul prezentator al emisiunii ,,Te cunosc de undeva” radiază de fericire alături de copii și de frumoasa lui soție.

Ce spune celebrul artist despre suferințele din viața privată

Dincolo de zâmbetul molipsitor și de energia debordantă, Horia Brenciu ascunde o poveste de viață dureroasă. Artistul și-a pierdut mama pe când avea doar 11 ani și a fost crescut de rude. Deși a trecut prin momente extrem de grele, acesta nu și-a pierdut optimismul, iar în prezent își dorește să fie un tată exemplar pentru copiii săi.

,,Părintele din mine trebuie să iubească necondiționat și, la fel cum vreau să fiu bun pe scenă, vreau să-mi perfecționez și meseria de tată! Indiferent ce-aș face, ce-aș citi sau învăța, profesorii mei cei mai buni sunt cei patru copii ai mei! În cei 11 ani pe care i-am trăit alături de mama mea am putut realiza, chiar dacă n-a fost o perioadă bogată în amintiri, că am avut cea mai frumoasă, înțeleaptă și iubitoare mamă din lume.”, a mărturisit artistul.

Deși a avut o copilărie grea, Horia Brenciu a depășit toate suferințele din viața privată, iar în prezent se declară un bărbat împlinit pe plan personal și profesional.

La vârsta de 50 de ani, Horia Brenciu are o carieră artistică impresionantă și o familie frumoasă de care este tare mândru. Acesta este extrem de apreciat de publicul autohton și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *