Prima pagină » Cultural » Horațiu Nicolau și Lidia Buble, apariție de senzație la un eveniment privat. Cei doi și-au oficializat relația

Horațiu Nicolau și Lidia Buble, apariție de senzație la un eveniment privat. Cei doi și-au oficializat relația

12 iul. 2023, 10:33,
în Cultural

Horațiu Nicolau și Lidia Buble au surprins publicul cu o apariție de senzație la un eveniment privat. Artista și iubitul ei milionar au atras toate privirile la nunta Cătălinei Ponor. Deși între cei doi îndrăgostiți există o diferență de vârstă considerabilă, acest fapt nu i-a împiedicat să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi și-au oficializat relația și nu se mai ascund de ochii publicului.

Horațiu Nicolau și Lidia Buble, apariție de senzație la un eveniment privat

Horațiu Nicolau și Lidia Buble formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi și-au ascuns la început relația, însă ulterior au recnoscut că formează un cuplu Dacă până acum au fost discreți și rezervați în declarații privind viața lor privaă, recent milionarul și artista s-au afișat împreună la nunta Cătlinei Ponor și cu această ocazie și-au oficializat relația.

Ce doi au optat pentru o ținută elegantă. Horațiu Nicolau a purtat un costum negru, iar Lidia Buble o rochie neagră cu un decolteu generos și un șliț pe măsură. Între cei doi nu au lipsit gesturile tandre chiar în toiul petrecerii, dovadă că sunt îndrăgostiți și radiază de fericire împreună.

„Sunt într-un echilibru pe care mi l-am dorit. Acum pot afirma că sunt liniștită, împlinită, fericită și cu o doză mare de iubire atât oferită, cât și primită. Nu am regrete pentru că, de fiecare dată, am luat ca atare și am îmbrățișat orice situație care a venit, iar asta m-a făcut să fiu omul de astăzi și, mai ales, să fiu mai puternică”, a declarat vedeta.

Cântăreața nu exlude ca pe viitor să se căsătorească și își dorește mulți copii.

,,Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți. (…) N-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural.”, a precizat artista.

Ce spune artista despre diferența de vârstă dintre ea și partenerul de viață

Lidia Buble nu ține cont de criticile celor din jur și se declară o femeie împlinită alături de actualul iubit, milionarul Horațiu Nicolau. Artista are 30 de ani, iar iubitul ei 62 de ani. Diferența de vârstă considerabilă nu a deranjat-o pe cântăreață. Aceasta a dezvăluit recent că este răsfățată de partenerul de viață și este mai fericită ca oricând.

„Sunt plină de dragoste, ofer dragoste, primesc dragoste. Sunt tânără, sunt în floarea vârstei. (…) Nu am căutat niciodată persoane care să fie cunoscute sau faimoase, am căutat mereu să fie discret. (…) Iubire și dragoste în viața mea există.”, a mărturisit cântăreața.

Lidia Buble și Horațiu Nicolau formează un cuplu și nu se mai ascund de ochii curioșilor. Cei doi au fost recent la nunta Cătălinei Ponor și astfel și-au oficializat relația. Artista și iubitul milionar trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și nu țin cont de replicile dure ale unora. Lidia Buble se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare datăs când apare pe cenă, la tv sau la evenimentele mondene.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`