Prima pagină » Cultural » Horațiu Nicolau, gesturi tandre cu iubita sa. Ce diferență de vârstă există între Lidia Buble și afaceristul care i-a cucerit inima

Horațiu Nicolau, gesturi tandre cu iubita sa. Ce diferență de vârstă există între Lidia Buble și afaceristul care i-a cucerit inima

21 apr. 2023, 10:10,
în Cultural

Horațiu Nicolau a fost surprins recent făcând gesturi tandre cu iubita sa. Celebrul om de afaceri și artista Lidia Buble formează un cuplu de un an, însă își țin relația departe de lumea mondenă. Cei doi nu au dorit să vorbească despre povestea lor de dragoste, însă gesturile sunt dovada clară că sunt mai îndrăgostiți ca oricând. Horațiu Nicolau are un trecut amoros tumultuos, însă evită să ofere prea multe detalii despre femeile din viața sa. Puțini sunt cei care știu ce diferență de vârstă există între Lidia Buble și afaceristul care i-a cucerit inima.

Horațiu Nicolau, gesturi tandre cu iubita sa

Horațiu Nicolau și Lidia Buble formează un cuplu discret, iar recent au fost surprinși în ipostaze romantice la un restaurant. Cei doi îndrăgostiți s-au sărutat de mai multe ori, iar afaceristul a fost extrem de galant cu iubita sa. Horațiu Nicolau își răsfață partenera ori de câte ori are ocazia și se mândrește cu aceasta.

Prosperul om de afaceri și frumoasa artistă sunt rezervați în declarații și nu au dorit până acum să vorbească despre povestea lor de dragoste. Horațiu Nicolau a mai fost căsătorit, iar după divorțul de fosta soție a fost surprins de multe ori în compania altor domnișoare. Bărbatul în vârstă de 61 de ani este un potent om de afaceri și deține o avere uluitoare.

Lidia Buble radiază de fericire alături de noul partener și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Cântăreața se ală într-o formă fizică de invidiat și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze sexy. Artista nu este deranjată de faptul că există o diferență de vârstă foarte mare între ea și noul ei iubit.

Ce spune artista despre trecutul amoros

Lidia Buble are un trecut amoros controversat. Aceasta s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, iar ultima relație a propulsat-o și mai mult în atenția publicului. Vedeta a avut o relație de 5 ani cu Răzvan Simion, iar după ce s-a despărțit de faimosul prezentator a fost surprinsă în compania lui Andrew Tate, apoi a avut o relație de scurtă durată cu actorul cubanez Harlys Becerra. Recent, Lidia Buble a dezvăluit la o emisiune motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum și nu are copii, dar mai ales de ce păstrează discreția când vine vorba de viața sa amoroasă.

„Ar trebui fiecare, în primul rând, să-și vadă de treaba lui pentru că nu știi când poți să rănești, mai ales o femeie când întrebi: „Dar tu de ce nu faci un copil?”, „Dar de ce n-ai un copil până la vârsta asta?”. Și probabil sunt unele femei care din n motive nu pot avea copii. Pe mine nu m-a deranjat și n-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural.

Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți.”, a mărturisit vedeta.

Horațiu Nicolau și Lidia Buble formează un cuplu și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre în spațiul public. Cei doi nu au dorit să vorbească până acum despre relația lor de dragoste, dar radiază de fericire împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *