Prima pagină » Actualitate » Horă mare la Prefectura Iași! Roxana, purtătoarea de cuvânt, este aruncată din brațele unuia, în brațele altuia. Până la urmă, cine este stăpânul brunetei jucăușe de doar 23 de ani? – FOTO/EXCLUSIV

Horă mare la Prefectura Iași! Roxana, purtătoarea de cuvânt, este aruncată din brațele unuia, în brațele altuia. Până la urmă, cine este stăpânul brunetei jucăușe de doar 23 de ani? – FOTO/EXCLUSIV

27 aug. 2024, 02:00, 5 ,
Codruța ȘOROAGĂ în Actualitate

O întreagă controversă s-a iscat în jurul Roxanei Andone, purtătoarea de cuvânt de la Prefectura Iași. Tânăra în vârstă de 23 de ani este angajată în cadrul instituției din noiembrie 2022, când era abia absolventă a Facultății de Relații Publice și Publicitate la Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Nimeni nu-și explică cum a reușit aceasta să devină, într-un timp atât de scurt, purtătoare de cuvânt a unei instituții atât de importante, reprezentanta Guvernului României în teritoriu.

Roxana Andone, purtătoarea de cuvânt la Prefectura Iași: „Sunt niște răutăți, doar atât”

Roxana Andone lucrează la Instituția Prefectului – Județul Iași, din noiembrie 2022, ocupând funcția de consilier. Mai mult, din aprilie 2024, aceasta este purtător de cuvânt, înlocuindu-l pe Felix Guzgă, actualul prefect al județului Iași. Actualul prefect a explicat că Roxana Andone este consilier, dar a preluat și atribuțiile purtătorului de cuvânt: „Ea e angajată la cabinet, pe perioadă determinată. Este consilier la cabinetul demnitarului, a prefectului. Și acum, e tot consilier, dar neavând purtător de cuvânt, a preluat ea atribuțiile. Nu există o funcție de purtător de cuvânt, are doar atribuții de a menține relația cu presa. Când se termină mandatul, atunci îi expiră și ei contractul, nu e funcționar public. Doamne ferește, de unde să știu eu dacă are relație cu Vlad Ciobanu? După apariția acelor filmulețe, s-a discutat cu ea, să respecte anumite reguli. Înțeleg că și-a scos alea, nu mai apare nimic”, a declarat Felix Guzgă, prefectul județului Iași. Și Felix Guzgă a ajuns din simplu purtător de cuvânt, prefect al județului Iași. Deci, orice este posibil.

Se speculează că tânăra a reușit să ocupe această funcție datorită relației amoroase pe care ar avea-o cu Vlad Ciobanu, secretar al organizației județene și purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat Iași, dar și datorită influenței tatălui său, care este angajat în cadrul Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

„Sunt niște răutăți, doar atât, nu am o relație cu Vlad Ciobanu. Nu este adevărat că tatăl meu este o persoană influentă. Da, lucrează la Poliția de Frontieră. Postul pe care eu îl ocup nu este post de funcționar public. Sunt angajată la cabinetul prefectului. Contractul meu este pe perioadă determinată. În legislație se spune că, contractul se termină atunci când se termină mandatul demnitarului. Contractul este determinat de mandatul demnitarului”, a declarat Roxana Andone.

Cum a ajuns o tânără de 23 de ani într-o poziție cheie la Prefectura Iași

Și Vlad Ciobanu a negat că ar avea o relație amoroasă cu Roxana Andone. Mai mult, acesta a precizat că tânăra a ajuns în Prefectura Iași datorită lui Maricel Popa.

„De unde ați scos prostia asta? Cum a ajuns ea purtătoare de cuvânt, trebuie să-l întrebați pe domnul senator Popa Maricel! Ea a venit în urma unui internship, făcut la cabinetul său de parlamentar. Nu am eu nicio legătură. Întrebați-l pe domnul senator! Dar ce, eu am vreo funcție de decizie în legătură cu Prefectura? Am fost eu în conducere? Se poate specula, dar nu am eu nicio legătură cu chestia asta. A fost un internship la cabinetul domnului Popa. Au fost mai mulți tineri”, a declarat Vlad Ciobanu, secretar al organizației județene și purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat Iași.

În ciuda declarațiilor lui Vlad Ciobanu, Maricel Popa a precizat că nici măcar nu o cunoaște pe Roxana Andone, actuala purtătoare de cuvânt de la Prefectura Iași: „Nu cunosc cum a ajuns ea la Prefectură, nici nu o cunosc”, a declarat Maricel Popa, senator PSD.

Deși Roxana Adone a ajuns purtătoare de cuvânt la Prefectura Iași, la doar 23 de ani, nimeni nu-și asumă susținerea sa. Tânăra a fost implicată și într-un scandal, după ce s-a postat pe TikTok în ipostaze compromițătoare. În clipul cu pricina, tânăra poartă o vestimentație provocatoare și afișează mesajul: „Am nevoie de bani pentru Porsche”. Acum, Roxana Adone, purtătoarea de cuvânt la Prefectura Iași, este aruncată din brațele unuia, în brațele altuia.

Comentarii
  • Păi dacă nimeni nu știe de ea, afară!

  • Ei cum , dar la 23 de ani ai atata experienta……astea se nasc gata invatate ! Isi flutura fundul si a specialist in toate!
    La ce nivel de educatie a ajuns poporul , mai conteaza altceva decat fundul?

  • Are figură de minoritară.

  • Toată lumea din partid știe ca senatorul Popa a adus-o după un interviu susținut la cabinetul parlamentar din Independenței. Acolo se făceau angajările. Pot spune ca Bulai și Pieleanu erau paraciuni pe lângă fatalul gigolo Popa care le studia, la cântarea ,le dramaluia până puicuțe le cedau și treceau la aparat apoi la angajat.

  • E si frumoasa tare… Chiar la altele cu figura de papusele ma mai gandeam cum au fost angajate, dar la baragladina asta chiar nu cred ca s-a spurcat vreunul!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *