Prima pagină » Cultural » Hiromi Rollin, iubita lui Alain Delon, este îndurerată de moartea bărbatului ei. “Este inuman. Ne-am iubit timp de peste 30 de ani”

Hiromi Rollin, iubita lui Alain Delon, este îndurerată de moartea bărbatului ei. “Este inuman. Ne-am iubit timp de peste 30 de ani”

26 aug. 2024, 14:09,
Cezar Bulgaru în Cultural

Hiromi Rollin, iubita lui Alain Delon, este profund întristată de pierderea iubitului său, dar și de faptul că nu i s-a permis să fie prezentă la înmormântare. Celebrul actor francez a decedat duminică, 18 august, și a fost înmormântat o săptămână mai târziu, în Douchy.

Partenera lui Alain Delon se află într-un conflict deschis cu familia starului decedat încă din perioada în care acesta era în viață. Moștenitorii lui Delon au susținut că Hiromi Rollin profita de starea precară de sănătate a actorului și încerca să obțină bani. Deși judecătorul a respins acuzațiile de abuz, femeia a fost totuși exclusă de lângă bărbatul pe care îl iubea.

Hiromi Rollin, iubita lui Alain Delon, este îndurerată de moartea bărbatului ei

Hiromi Rollin nu a avut ocazia să aducă un ultim omagiu bărbatului alături de care a trăit timp de 30 de ani, deoarece copiii actorului francez i-au interzis să participe la înmormântare.

„Este inuman. Ne-am iubit timp de peste 30 de ani. Am locuit cu el 17 ani și am fost despărțită de Alain în mod nedrept, brutal și violent după procesul intentat de familia sa. Am continuat să vorbim la telefon. Mi-a spus că se simte singur și m-a rugat să vin să-l văd. Nu s-a putut.

Starea sa de sănătate s-a deteriorat brusc după ce am fost separați. Acum că nu mai e, tot nu mă lasă să îl văd pentru ultima oară, să îmi iau rămas bun. Te iubesc, Alain, ești cealaltă jumătate a mea”, a spus Rollin, citată de publicația franceză Le Figaro.

Cine a fost Alain Delon

Alain Delon s-a născut pe 8 noiembrie 1935. Datorită frumuseții sale magnetice și farmecului personal, actorul a fost dorit încă de la început de industria de film de la Hollywood. Cu toate acestea, deși i s-a oferit oportunitatea de a juca într-un film al lui David O. Selznick, Delon a ales să-și înceapă cariera în Franța. Astfel, în 1957, a debutat în „Quand la femme s’en mêle”, regizat de Yves Allégret. În 1958, a jucat pentru prima dată alături de Romy Schneider în „Christine”, actrița fermecătoare care avea să-i devină logodnică.

După rolul din „Ghepardul” din 1964, Alain Delon a fost nominalizat pentru prima dată la Globul de Aur. În 1977, a fost inclus pe lista favoriților la Premiile César pentru rolul său principal din „Mr. Klein”, iar în 1985, interpretarea sa din „Notre Histoire” i-a adus premiul pentru cel mai bun actor.

În 1995, Festivalul de la Berlin i-a conferit Ursul de Aur onorific, iar în 2005, președintele Jacques Chirac l-a decorat cu titlul de Ofițer al Legiunii de Onoare pentru contribuțiile sale la arta cinematografică.

După trecerea în neființă a îndrăgitului actor, iubita lui Alain Delon trece prin momente extrem de grele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *