Prima pagină » Sanatate » Remedii naturiste » Herpes: 4 soluții naturale pentru vindecare
Herpes: 4 soluții naturale pentru vindecare

Herpes: 4 soluții naturale pentru vindecare

22 mart. 2021, 08:51,
BZI.ro, în Sanatate

Această afecțiune virală se dezvoltă mai ales în caz de oboseală sau după stres. Trebuie sa reacționăm rapid, dar cu blândețe! Iata 4 soluții naturale pentru vindecarea unui herpes!

Aromaterapie

Aplicați o picătură de ulei esențial niaouli cu un tampon de bumbac pe leziune, la fiecare 2 ore timp de 48 de ore. De asemenea, puteți opta pentru un complex de uleiuri esențiale calmante, dezinfectante și antivirale de niaouli, cuișoare, eucalipt, lavandă, rozmarin, mentă și arbore de ceai.

Reflexul potrivit

Nu zgâriați veziculele deoarece acest lucru răspândește virusul și agravează leziunile. Spălați-vă mâinile în mod regulat și folosiți un prosop de hârtie de unică folosință pentru a vă șterge gura.

Plantele vindecatoare

Faceți un ceai de patlagină: 2 linguri în 250 ml de apă, la foc mic, apoi lăsați să se absoarbă timp de 15 minute. Aplicați cu un tampon de bumbac pe leziune la fiecare 2 până la 3 ore. Pentru a stimula imunitatea, combinați 6 capsule de echinacea 250mg (2 dimineața, prânz și seara) până la îmbunătățire.

Dieta este si ea importanta

Favorizați toate alimentele bogate în vitaminele B, C și cupru, pentru a vă stimula sistemul imunitar și a regenera pielea: citrice, fructe roșii, ardei, migdale, avocado, legume verzi, nuci, cacao, crustacee. Luați un remediu natural cu vitamina C (acerola, cătină, amla). Consumați 2g pe zi în două doze, dimineața și seara, timp de 8 până la 10 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *