Prima pagină » Coronavirus » Herman Berkovits, medicul lui Benjamin Netanyahu, despre două medicamente anti-COVID-19: „Nu au fost efecte secundare. Sunt medicamente-minune!”

Herman Berkovits, medicul lui Benjamin Netanyahu, despre două medicamente anti-COVID-19: „Nu au fost efecte secundare. Sunt medicamente-minune!”

16 feb. 2021, 22:51,
Bianca Rebegea în Coronavirus

În Israel, două medicamente împotriva noului coronavirus dau rezultate promițătoare. Se pare că zeci de pacienți cu forme grave sau moderate de boală s-au vindecat complet după ce le-au fost administrate cele două medicamente.

Este vorba despre EXO-CD24 și Allocetra, două medicamente-minune, utilizate în tratarea bolii provocate de virusul SARS-CoV-2. EXO-CD24 are în compoziție o substanță care se inhalează în plămâni și combate furtuna citokine. Allocetra este în faza II de studiu, pe 21 de pacienți în stare severă sau critică. Până în momentul de față s-a demonstrat că medicamentul redă echilibrul sistemului imunitar.

Marți seara, 16 februarie, la Antena 3, medicul  lui Benjamin Netanyahu, Herman Berkovits, a dezvăluit că medicamentele au dat randament neașteptat și nu au fost înregistrate reacții adverse.

”Cele două medicamente sunt experimentale. Știm începutul, nu știm sfârșitul. Primul medicament a fost testat la Ierusalim, se da sub formă de infuzie, timp ce 5 zile. Din 21 de pacienți, 19 au ajuns într-o formă extraordinară după 5 zile.

Al doilea medicament, EXO-CD24, este foarte simplu, se dă prin inhalație, prin inhalator, timp de 3 minute. S-a testat pe 30 de persoane. Unii au fost externați după 2 zile, iar apoi au continuat tratamentul. Nu au fost efecte secundare. E un medicament-minune! A avut rezultatele cele mai bune.”, a spus Herman Berkovits.

Herman Berkovits, despre două medicamente anti-COVID-19: „Nu au fost efecte secundare”

În urma unui studiu preliminar, cercetătorii de la centrul medical Sourasky din Tel Aviv au transmis că ar fi găsit un leac pentru COVID, după ce au primit mai multe rezultate pozitive.

Potrivit testelor preliminare, 29 din 30 de pacienți infectați cu noul coronavirus, aflați în stare gravă, și cărora li s-a administrat medicamentul, supranumit EXO-CD24, o dată pe zi, s-au recuperat complet în termen de cinci zile, anunță Ynet News.

Directorul Centrului Integrat de Prevenire a cancerului din Israel, Profesorul Nadir Arber, anunță că a testat medicamentul pe pacienții infectați cu simptome moderate și grave și că a dovedit o eficiență de 95%.

„Am avut un succes răsunător şi avem cereri din întreaga lume, inclusiv de la guverne, nu doar agenţii private.

Până acum nu am semnalat niciun efect secundar, nici măcar unul minor şi este foarte uşor de administrat”, a spus Nadir Arber, în urmă cu câteva zile, în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate, la Antena 3.

Medicamentul EXO-CD24 este ieftin, eficient și trebuie administrat o dată pe zi

Nadir Arber completează că medicamentul, numit EXO-CD24, este ieftin, eficient și trebuie administrat o dată pe zi timp de cinci zile.

Dintre cei 30 de pacienți cărora li s-a administrat medicamentul, 29 au prezentat o îmbunătățire semnificativă în termen de două zile și au fost externați din spital.

În ceea ce privește priveşte modul cum a fost conceput tratamentul, profesorul israelian spune că „prima regulă este că nu trebuie să provoace vreun rău. Acesta a fost cel mai important aspect al fazei întâi.

„Ceea ce trebuie să ştiţi este că medicamentul nu este toxic”, asigură profesorul Nadir Arber.

Este eficient, nu are efecte secundare şi în viitor ar putea fi administrat de bolnavi chiar din casă.

Spitalul a solicitat Comitetului Helsinki să extindă studiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`