Prima pagină » International » Heidi Klum, mai sexy ca niciodată! Abordare revigorantă față de fustele mini: „Probabil că o să port și la 70 de ani dacă mai am chef”

Heidi Klum, mai sexy ca niciodată! Abordare revigorantă față de fustele mini: „Probabil că o să port și la 70 de ani dacă mai am chef”

26 sept. 2024, 17:58,
Simona Ciobanu în International

În cel mai recent episod al podcastului „Call Her Daddy”, Alex Cooper, în vârstă de 30 de ani, a exprimat sentimente confuze pentru microfuste. Ea le-a spus ascultătorilor: „Percepția noastră despre îmbătrânire, ca femei, este extrem de distorsionată și negativă. Deja aud că sunt „prea bătrână” pentru anumite lucruri”.

„Pe măsură ce înaintăm în vârstă, suntem tot mai aspru judecate”, a continuat Alex.

Din fericire, supermodelul Heidi Klum, la 51 de ani, i-a fost alături, oferind o perspectivă pozitivă asupra îmbătrânirii.

„Mereu sunt întrebată: ‘Cât timp vei mai purta fuste mini?’, și de fiecare dată răspund: ‘Probabil că o să le port și la 70 de ani, dacă mai am chef! Vreau să-mi arăt picioarele!’”, a spus Heidi.

Abordarea revigorantă a lui Heidi Klum față de fustele mini la 70 de ani

Deși unele persoane o consideră „prea bătrână” pentru a purta o fustă mini, Heidi a adăugat: „La sfârșitul zilei, mă privesc în oglindă și mă simt bine. Încă simt acea energie interioară”.

Despre cum reacționează la proiecțiile altora legate de vârstă, Heidi a subliniat: „Dacă asta cred, foarte bine. Eu mă simt puternică și, chiar dacă unii spun astfel de lucruri, nu mă afectează, pentru că nu mă definesc.”

„Atâta timp cât mă simt bine, nu contează ce cred sau spun alții. Cu toții vom muri într-o zi, așa că de ce să ne lăsăm afectați de zgomotul negativ?”, a adăugat Heidi.

Ea a concluzionat cu un sfat plin de optimism: „Înconjoară-te de oameni pozitivi, scutură-te de negativitate și fii tu însuți, oricât de mult sau de puțin dorești.”

Ultimul ei îndemn? „Poartă câte fuste mini vrei și trăiește-ți viața!”

 

Păstrând fustele mini la mijlocul vârstei

Importanța de a menține fusta mini în garderobă și la vârsta mijlocie este împărtășită și de editorialista HELLO!, Rosie Green. Ea, asemenea lui Heidi, crede că mini-ul poate fi purtat cu stil la orice vârstă.

„Ca fost stilist și editor de reviste, am învățat cum să port o fustă mini cu stil”, spune Rosie. „Primul pas este să echilibrezi lungimea fustei cu o ținută relaxată. Nu vrei să pară că depui prea mult efort.”

„Proporțiile sunt esențiale. Asortează fusta mini cu un top mai lejer și încălțămintea potrivită. Pantofii fără toc sunt o alegere bună pentru un look relaxat. Încercă balerini sau pantofi Mary Jane, ori chiar cizme, pentru un vibe de festival – fie plate, fie cu un toc mic.”

Cu încrederea lui Heidi în minte și sfaturile de stil ale lui Rosie, am convingerea că fustele mele mini mai au încă multe decenii de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024