Prima pagină » Radio » Actualitate » Heather Locklear este transformată total. Actrița și-a distrus chipul cu operațiile estetice

Heather Locklear este transformată total. Actrița și-a distrus chipul cu operațiile estetice

18 aug. 2022, 14:18,
BZI.ro, în Radio

Fosta mare frumusețe Heather Locklear este în prezent transformată total din cauza operațiilor estetice și a problemelor avute în ultima perioadă. Fosta blondă sexy din Melrose Place s-a schimbat enorm față de perioada în care ajunsese una dintre cele mai dorite dive de la Hollywood. De asemenea, o lungă perioadă, Heather Locklear s-a luptat și cu dependența de droguri, actrița petrecând foarte mult timp la dezintoxicare.

Heather Locklear nu mai amintește deloc de diva de altă dată. Actriţa în vârstă de 60 de ani a fost căsătorită în trecut cu Richie Sambora şi Tommy Lee şi are o fiică pe nume Ava Sambora. În prezent, Heather retrăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul din liceu, Chris Heisser, cu care s-a logodit în urmă cu doi ani.

Heather Locklear este transformată total

Până anul trecut, actrița a avut o pauză destul de mare de pe platourile de filmare, luptându-se și cu dependența de droguri. Înainte de revenirea în activitate, actrița dezvăluia că se teme să revină pe micile ecrane cu un rol atipic ei, după ce a stat atât de mult departe de lumea filmului. Însă pe lângă consumul de stupefiante, Heather a fost implicată și într-un scandal după atacul asupra unui om al legii, care fusese chemat în timpul unui conflict casnic.

Atunci a fost perioada în care fizicul actriței a început să se schimbe vizibil, devenind de nerecunoscut. Obrajii săi au fost mai întinși și mai plini, sânii mult mai mari, iar la scurt timp au apărut și comentariile negative în mass-media. Susținătorii acesteia erau de părere că actrița și-a stricat cariera, considerând că Heather arată ca o Barbie bătrână. De asemenea, actrița de la Hollywood a profitat și și-a injectat și botox, care i-au făcut ridurile să dispară.

„Fața ei, din păcate, pare trasă, parcă e o pisică… Biata de ea, a avut parte de prea multă chirurgie estetică”, comenta unul dintre fanii artistei.

Heather Locklear pare să fie pe drumul cel bun

Acum, celebra blondă sexy din Melrose Place pare să-și revină după o lungă luptă cu abuzul de substanțe. Actrița și-a învins, în sfârșit, demonii și a sărbătorit trei ani de când nu se mai droghează.

„La 60 de ani, viața ei merge mai bine decât în anii trecuți. A fost nevoie de multă putere și muncă grea, dar Heather culege roadele. Se simte grozav”, a precizat o sursă apropiată actriței.

Și sentimental îi merge bine, deoarece în 2020 actrița s-a logodit cu iubitul din liceu, Chris Heisser, și pare că și-a găsit, în sfârșit, marea iubire.

„Este atât de recunoscătoare că au reluat relația. El este prințul ei fermecător după ce a sărutat o mulțime de broaște”, mai spune o prietenă a actriței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *