Prima pagină » Radio » Actualitate » Heather Locklear are din nou probleme cu băutura. Actrița a ajuns să vorbească singură pe stradă

Heather Locklear are din nou probleme cu băutura. Actrița a ajuns să vorbească singură pe stradă

07 iul. 2023, 12:43, 1 ,
în Radio

Fosta mare actriță Heather Locklear are din nou probleme cu băutura, după ce vreme de mai mulți ani s-a luptat cu dependența. În plus, vedeta din „Melrose Place” a încercat să se reabiliteze și a fost la dezintoxicare de aproximativ 20 de ori. De data aceasta, însă, imaginile surprinse cu Heather Locklear sunt elocvente și nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Starea lui Heather Locklear stârnește îngrijorare printre apropiați. Actrița a fost surprinsă, zilele trecute, în fața unui centru medical din Malibu, California, iar fotografiile șochează.

Heather Locklear are din nou probleme cu băutura

Fosta divă blondă pare foarte tulburată, vorbește singură și încearcă să se țină de pereți în timp ce face echilibristică la marginea clădirii. Odată ce a ajuns cu succes de cealaltă parte, s-a așezat și a început să scrie ceva într-o agendă. La un moment dat s-a enervat din senin, s-a aștezat pe trepte și a început să poarte un dialog cu o persoană imaginară.

Vedeta a petrecut aproape o oră stând pe trepte și vorbind singură. Apoi a fugit peste stradă la logodnicul ei, Chris Heisser, în vârstă de 61 de ani, care o aștepta în mașină.

O sursă apropiată vedetei a declarat pentru „Page Six” că actrița în vârstă de 61 de ani a primit niște „vești supărătoare” în acea zi și asta a tulburat-o: „Era cu siguranță supărată”. Cu toate astea, o persoană din anturajul ei susține, însă, că actrița bea din nou.

„Tequila a fost întotdeauna băutura ei. Nu poate sta departe de asta. E și pe Ozempic și este obsedată de greutatea ei. A slăbit 40 de kilograme.”

Actrița s-a luptat mulți ani cu dependența

Vedeta din „Melrose Place” a suferit o cădere psihică în 2018 și a fost arestată după ce a agresat un ofițer de poliție. Vedeta s-a luptat cu dependența și a fost la dezintoxicare de aproximativ 20 de ori. Deși mulți dintre prietenii ei cred că nu putea să revină la acest obicei, imaginile îi contrazic. Chiar dacă Locklear și logodnicul ei, Chris Heisser, iubitul ei din liceu, sunt încă împreună, relația lor este „departe de a fi perfectă”.

Sharan Magnuson, o prietenă apropiată a lui Locklear, care a cunoscut-o pe actriță la un curs de actorie în 1981, a declarat: „Tocmai am făcut FaceTime cu Heather astăzi și e ok”. Magnuson, care a lucrat în PR la Warner Bros, a spus că a văzut-o ultima oară pe Locklear în mai.

„Ne trimitem mesaje tot timpul și am luat prânzul împreună cu doar câteva săptămâni în urmă, ne-am simțit bine, am râs și ne-am amintit. Heather arăta fantastic, era lucidă”, a spus ea.

În ceea ce privește fotografiile, Magnuson a adăugat: „Toată lumea are voie să aibă o zi proastă”.

Actrița este încă cu Heisser și a postat recent fotografii cu ei la o nuntă în Palm Springs.

Comentarii
  • Lăsați actrița în pace golanilor

    Dacă a băut este treaba ei
    A băut din banii voștrii nefericiților
    Lăsați femeia in pace și dacă tot aveți ciudă că arată bine până și la această vârstă…… să ajungeți să beți cu o personalitate ca această actriță….. Bețivilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *