Prima pagină » Cancan » Heather Locklear a ajuns de nerecunoscut. Actrița a pierdut lupta cu kilogramele

Heather Locklear a ajuns de nerecunoscut. Actrița a pierdut lupta cu kilogramele

17 sept. 2021, 11:33,
BZI.ro, în Cancan

Altădată o actriță apreciată pentru frumusețea ei, Heather Locklear a ajuns acum de nerecunoscut și nu mai arată ca pe vremuri. Dacă fanii o știau drept diva blondă, acum sunt șocați de cum a ajuns să arate. Acum, după o pauză de activitate de aproape 4 ani, actrița se pregătește de revenirea pe micile ecrane.

Celebra blondă sexy din Melrose Place revine pe micile ecrane, pe platforma Lifetime, însă este complet schimbată. Anii au trecut, iar ea nu mai este frumusețea de altă dată. Acum în vârstă de 59 de ani, ea nu a mai filmat de câţiva ani buni. Ultimul său rol principal a fost în 2007, în producţia „Angels Fall”. Heather Locklear are două căsătorii, încheiate, cu Richie Sambora şi Tommy Lee şi are o fiică pe nume Ava Sambora.

Heather Locklear este de nerecunoscut

Heather Locklear nu mai este superba actriță de altă dată. Actriţa a ajuns la vârsta de 59 de ani și nu a mai filmat de câţiva ani buni. Ultimul său rol principal a fost în 2007, în producţia „Angels Fall”. Acum, celebra blondă sexy din Melrose Place se pregăteşte de revenirea pe micile ecrane în producţia „Don’t Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story”, o dramă bazată pe o carte inspiraţională cu acelaşi titlu scrisă de Kristine şi regretatul său soţ dr. Richard Carlson. Cartea respectivă este încă considerată una dintre cele mai rapid vândute best-seller-uri din toate timpurile, în peste 15 milioane de copii.

Cunoscuta actriţă a apărut recent într-un promo al filmelor de toamnă Lifetime, unde dezvăluie teama sa de a reveni pe micile ecrane cu un rol atipic ei, după ce câțiva ani a stat departe de lumea filmului. Mai mult, în 2018 a trecut prin oprobriul public în urma unei supradoze. A urmat o perioadă de reabilitare, dar şi un alt scandal, căci actriţa a fost arestată după presupusul atac asupra unui om al legii, care fusese chemat în timpul unui conflict casnic. Producătorul celei mai recente drame în care apare Heather Locklear este Meghan McCain.

Heather și-a distrus chipul

Atunci a fost perioada în care fizicul actriței a început să se schimbe vizibil, devenind de nerecunoscut. Obrajii săi au fost mai întinși și mai plini, sânii mult mai mari, iar la scurt timp au apărut și comentariile negative în media.

Susținătorii acesteia erau de părere că actrița și-a stricat cariera, considerând că Heather arată ca o Barbie bătrână. De asemenea, actrița de la Hollywood a profitat și și-a injectat și botox, care i-au făcut ridurile să dispară.

„Fața ei, din păcate, pare trasă, parcă e o pisică… Biata de ea, a avut parte de prea multă chirurgie estetică”, comenta unul dintre fanii artistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *