Prima pagină » Bursa Barfelor » Hărțuire la nivel înalt, într-o instituție din târg! Angajații, forțați să-și dea demisia repejor
Hărțuire la nivel înalt, într-o instituție din târg! Angajații, forțați să-și dea demisia repejor

Hărțuire la nivel înalt, într-o instituție din târg! Angajații, forțați să-și dea demisia repejor

12 iul. 2022, 02:01, 3 ,
în Bursa Barfelor

Babetele cele hâtre încep rubricuța de astăzi cu o chestiuță din lumea paznicilor de la gardurile cejăului. Poate că babetele v-au tot plictisit cu chestii de la ăștia, dar mereu se găsește câte una de amuzament de pe acolo. Ei, de data asta, babetele vă zic cum s-a ajuns ca Bănuț Propodea să promoveze până și secretara pe o funcție mai bună, de fumeia vine la birou în papuci de casă, că e mai lejer, că nu mai răspunde la telefoane. Și nu numai fumeia de serviciu a luat promovare, ci și alții de pe acolo care au stat capră la dereftor. Printre ei, și Adițu Chifuțu, frecător de mentă, care numai birou face de o vreme încoace. Ăștia au fost puși, mai nou, să-i hărțuiască pe simplii angajați, ca oamenii să-și dea demisia, cât mai repede cu putință, și să facă loc la alții.

Comentarii
  • Se practica si prin scoli.
    Cate un jeg de director isi pune gasca sa faca mobbing .impotriva incomozilor ,ca mai tarziu sa le scoata job urile la licitatie.

  • Asta nu e ala care a pus microfoanele in birouri la vici’?
    Iar dani l-a angajat pe șest sa fie sigur ca este angajat .
    Mai tii minte danut ca aveai o mare colaborare cu firma lui aditu,gardian privat si luai banuti de acolo? Bai da concediile oamenilor si liberele .

  • Se practica si prin alte parti ale Iasului, UNDE SEFU’ VREA SA ISI ADUCA GASCA DE MOSNEGI DE LA PARTID!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024