Prima pagină » Local » Haos pe drumurile din județ! Tot mai mulți șoferi, prinși în neregulă de polițiștii ieșeni! Sancțiuni cu duiumul, date de oamenii legii!
Haos pe drumurile din județ! Tot mai mulți șoferi, prinși în neregulă de polițiștii ieșeni! Sancțiuni cu duiumul, date de oamenii legii!

Haos pe drumurile din județ! Tot mai mulți șoferi, prinși în neregulă de polițiștii ieșeni! Sancțiuni cu duiumul, date de oamenii legii!

31 mai 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Polițiștii ieșeni au intervenit recent la peste 90 de incidente, cele mai multe fiind sesizate prin 112. Au fost date peste 233 de amenzi, iar, în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate, au fost sesizate peste 20 de infracțiuni. În plus, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 15 permise și au fost retrase două certificate de înmatriculare

Haos pe drumurile din județul Iași! Tot mai mulți șoferi sunt prinși în neregulă de polițiști! Oamenii legii au dat sancțiuni cu duiumul în doar câteva ore! Astfel, zilele trecute, polițiștii ieșeni au intervenit recent la peste 90 de incidente, cele mai multe fiind sesizate prin 112. Au fost date peste 233 de amenzi, iar, în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate, au fost sesizate peste 20 de infracțiuni. Au fost organizate 11 acțiuni și s-a intervenit la 97 de incidente, dintre care 89 au fost sesizate prin 112. În urma activităților au fost sesizate 23 de infracțiuni. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au dat 233 de amenzi, în cuantum de 85.075 de lei. În plus, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 15 permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Prinși băuți la volan, pe străzile din județul Iași

Agenții din cadrul Secției VIII de Poliție Rurală Lețcani au prins în localitatea Dumești un tânăr în vârstă de 27 de ani, care conducea un autoturism pe drumul public, în urma testării alcoolscopice, rezultând valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui auto sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Cercetările continuă.

„De asemenea, agenții din cadrul Poliției orașului Târgu Frumos au prins un bărbat în vârstă de 32 de ani, care conducea un autoturism pe drumul public, în afara localității Războieni, având în urma testării alcoolscopice valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui auto sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au afirmat ieri reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Șofer sancționat de oamenii legii, după ce a călcat pedala de accelerație

Tot la finele săptămânii trecute, agenții din cadrul Poliției Hârlău au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor de comerț ilicit și încălcarea normelor legale de circulație pe drumurile publice, precum și pentru verificarea respectării legislației privind prevenirea răspândirii COVID-19. Au fost verificate 17 societăți comerciale și 49 de vehicule. Au fost legitimate 86 de persoane. Au fost constatate două infracțiuni, dintre care una în flagrant.

„Au fost date 26 de amenzi, dintre care 11 pe linie rutieră, iar celelalte – pentru alte abateri. Astfel, un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost amendat cu suma de 1.305 lei, deoarece a fost prins conducând un autoturism pe Drumul Județean nr. 281C – Cârjoaia cu viteza de 99 de kilometri la oră. Ca măsură complementară, i-au fost date 6 puncte de penalizare”, au încheiat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *