Prima pagină » Actualitate » Haos pe aeroportul din Bergamo! Zboruri amânate, deviate sau anulate după ce anvelopa unui avion a explodat
Haos pe aeroportul din Bergamo! Zboruri amânate, deviate sau anulate după ce anvelopa unui avion a explodat

Haos pe aeroportul din Bergamo! Zboruri amânate, deviate sau anulate după ce anvelopa unui avion a explodat

01 oct. 2024, 16:20,
Redacția BZI în Actualitate

Toate zborurile programate pentru marți, 1 octombrie, cu plecare sau sosire pe aeroportul din Bergamo, au fost fie întârziate, fie redirecționate, fie anulate, după ce o anvelopă a unui avion Ryanair a explodat în timpul aterizării, conform Euronews.

Avionul, care venea din Barcelona, a aterizat pe Bergamo în jurul orei 9:00, moment în care una dintre anvelopele de aterizare a explodat, blocând pista.

Niciun pasager sau membru al echipajului nu a fost rănit.

Redirecționarea zborurilor de la Bergamo

Aeroportul Internațional Orio al Serio a anunțat că „din cauza unui avion blocat pe pistă din cauza unor probleme tehnice, operațiunile de zbor sunt suspendate. Zborurile de plecare sunt întârziate, iar cele de sosire ar putea fi redirecționate sau anulate, până la redeschiderea pistei.”

Conform site-ului aeroportului, reluarea zborurilor este așteptată în jurul orei 15:00.

Bergamo se află la aproximativ o oră de mers cu mașina la nord-est de Milano. Cele mai apropiate aeroporturi sunt Verona, la aproximativ o oră și 10 minute de mers cu mașina, și Milano Malpensa, la o oră distanță.

Companiile aeriene au obligația legală de a transporta pasagerii la destinația finală, însă nu este clar cum vor ajunge aceștia la Bergamo de la cele două aeroporturi din apropiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`