Prima pagină » National » Haos într-un magazin din Hunedoara! Un bărbat înarmat cu o bâtă de baseball a atacat șase persoane
Haos într-un magazin din Hunedoara! Un bărbat înarmat cu o bâtă de baseball a atacat șase persoane

Haos într-un magazin din Hunedoara! Un bărbat înarmat cu o bâtă de baseball a atacat șase persoane

07 sept. 2024, 18:20,
în National

Un bărbat a intrat într-un magazin din municipiul Hunedoara, înarmat cu o bâtă de baseball, și a atacat șase persoane, lovindu-le cu pumnii și picioarele. Incidentul s-a petrecut vineri seară, în jurul orei 20:00. Un polițist aflat în timpul liber a intervenit rapid, reușind să aplaneze conflictul și să dezarmeze atacatorul, potrivit news.ro.

Poliția a fost alertată printr-un apel la 112, iar la fața locului au sosit mai multe echipaje de ordine publică.

„Polițiștii au identificat șapte bărbați implicați în altercație, cu vârste între 34 și 53 de ani, toți din Hunedoara”, a declarat IPJ Hunedoara.

Polițistul de 45 de ani, aflat întâmplător la locul faptei, a reușit să dezarmeze agresorul înainte ca situația să escaladeze.

Autoritățile au confirmat că atacatorul, un bărbat de 56 de ani, se afla sub influența alcoolului. El a pătruns în magazin și pe terasa acestuia, unde a agresat verbal și fizic șase bărbați. Cu toate acestea, victimele au refuzat îngrijirile medicale.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire și tulburarea ordinii publice, iar agresorul a fost reținut pentru 24 de ore. Sâmbătă, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *