Prima pagină » Local » Haos în traficul din Iași! Prins șofând sub influența alcoolului, după un accident rutier! În total, 17 permise de conducere au fost săltate de polițiști!
Haos în traficul din Iași! Prins șofând sub influența alcoolului, după un accident rutier! În total, 17 permise de conducere au fost săltate de polițiști!

Haos în traficul din Iași! Prins șofând sub influența alcoolului, după un accident rutier! În total, 17 permise de conducere au fost săltate de polițiști!

15 feb. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Polițiștii ieșeni au reținut, în doar 24 de ore, 17 permise de conducere. De asemenea, oamenii legii au întocmit două dosare penale. Un tânăr de 18 ani a fost prins șofând, deși nu are permis de conducere. Pe de altă parte, un bărbat în vârstă de 47 de ani s-a ales cu un dosar penal după comiterea unui accident rutier

Haos total, în traficul din Iași! Un individ a fost prins băut la volan, în urma unui accident rutier! În total, în doar 24 de ore, 17 permise de conducere au fost săltate de polițiștii ieșeni!
Astfel, la finele săptămânii trecute, un tânăr de 18 ani a fost prins „în ofsaid” de oamenii legii.

„Pe data de 12 februarie 2021, agenții din cadrul Secției I de Poliție au prins un tânăr de 18 ani, din municipiul Iași, în timp ce conducea un autoturism fără a avea permis pentru vreo categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis. În acest caz, cercetările continuă, pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat ieri Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Ieșean de 47 de ani, prins băut la volan după un accident rutier cu victime!

Pe data de 13 februarie 2021, în jurul orei 22:50, agenții din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Drumul Județean nr. 281C, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului. Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că un autoturism condus pe Drumul Județean nr. 281C de către un bărbat de 47 de ani, din comuna Hărmănești, ar fi intrat în coliziune cu un alt vehicul. În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului în vârstă de 47 de ani. De asemenea, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă”, a adăugat ieri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

17 permise de conducere, ridicate de polițiștii ieșeni

Pe data de 13 februarie 2021, polițiștii ieșeni au intervenit la peste 95 de incidente, cele mai multe fiind sesizate prin intermediul numărului pentru apeluri de urgență 112. Au fost date peste 200 de amenzi. În urma acțiunilor și intervențiilor efectuate, au fost sesizate peste 15 infracțiuni.

„Au fost organizate 14 acțiuni și s-a intervenit la 98 de incidente, dintre care 84 au fost sesizate prin 112. În urma activităților au fost sesizate 16 infracțiuni. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au dat 206 amenzi, în cuantum de 71.645 de lei. De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 17 permise și a fost retras un certificat de înmatriculare”, a încheiat Anca Vîjiac.

Pe lângă acestea, în ultimele zile, în județul Iași au avut loc mai multe accidente rutiere, dintre care unele grave, cu victime rănite sau decedate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *