Prima pagină » Actualitate » Haos în Israel! Oamenii se adăpostesc în buncăre și se tem pentru viața lor
Haos în Israel! Oamenii se adăpostesc în buncăre și se tem pentru viața lor

Haos în Israel! Oamenii se adăpostesc în buncăre și se tem pentru viața lor

14 apr. 2024, 12:00, 2 ,
BZI.ro, în Actualitate

Locuitorii din Israel trăiesc o teroare continuă. S-au adăpostit în buncăre și se tem în fiecare secundă pentru viața lor. Până în acest moment, Iranul a atacat cu sute de rachete și drone, care au produs haos în Israel. Deși Iranul a declarat că atacul s-a încheiat, contraamiralul israelian Daniel Hagari a declarat că războiul continuă.

Vin vești proaste din Israel. În timp ce toată lumea aștepta ca Iranul să oprească atacurile, se pare că locuitorii sunt încă sub teroare.

S-au adăpostit în buncăre, iar scenariile viitoare sunt sumbre. Armata israeliană se pregătește pentru amenințări mari din partea Iranului.

Locuitorii din Israel s-au adăpostit în buncăre din cauza războiului

După câteva ore de amenințări, Iran a început războiul cu Israel. A atacat cu o mulțime de rachete și drone, care păreau că nu se mai opresc. Locuitorii din Israel sunt obișnuiți cu astfel de evenimente negative, având în vedere că nu a trecut nici măcar un an de la ultimul război.

Așadar, au acționat în timp scurt și s-au adăpostit în buncăre. Este vorba despre adulți și chiar și copii, care acum se tem pentru viața lor.

Daniel Hagari, purtătorul de cuvânt al Forțelor de Apărare ale Israelului, le-a transmis oamenilor să se grăbească să intre în buncăre, indiferent unde pornește alarma.

„Vă reamintesc că indiferent de unde este lansată amenințarea, atunci când sună o alarmă, trebuie să intrați în adăpost și să așteptați acolo, nu mai puțin de zece minute. Vom actualiza în timp real dacă vi se cere să rămâneți acolo pentru o perioadă mai lungă de timp.

Forțele de Apărare sunt pe deplin operaționale și interceptează amenințările, chiar și în acest moment. Numeroase avioane sunt deja în aer, gata să contracareze orice amenințare”, a declarat Daniel Hagari.

Războiul nu s-ar fi încheiat

În urmă cu câteva ore, Iranul a anunțat că războiul poate fi declarat încheiat. La polul opus, Daniel Hagari a anunțat că este foarte important de precizat că atacurile nu au luat sfârșit și armata israeliană se pregătește pentru cele mai îngrozitoare scenarii.

”Este important să spunem că evenimentul nu s-a încheiat. Suntem pregătiți și gata pentru evoluții și amenințări ulterioare”, a declarat Daniel Hagari.

Comentarii
  • o ia itzig pe coajă?
    păcat doar că-s loviți cei ce nu trebuie în locul vinovaților…

  • De ce s-a facut aeroportul, repede…. repede? Trebuie sa vina urgent „prietenii” nostri, cei care lupta pentru noi sa nu cumva sa fim antisemiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *