Prima pagină » Actualitate » Halle Berry și dependența de sex. Vedeta „Catwoman” a recunoscut totul: „Am încercat să rezolvăm împreună”

Halle Berry și dependența de sex. Vedeta „Catwoman” a recunoscut totul: „Am încercat să rezolvăm împreună”

08 oct. 2024, 17:20,
Simona Ciobanu în Actualitate

Actrița Halle Berry nu este încă dispusă să-l ierte pe fostul ei soț, Eric Benét. Vedeta de 58 de ani s-a aflat în episodul de luni, 7 octombrie, al podcastului „Armchair Expert”, găzduit de Dax Shepard, unde a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare.

„Am avut un soț care a susținut că este dependent de sex . Dar eu nu cred asta”, a declarat Halle Berry.

Deși Berry nu l-a menționat pe Benét pe nume, în 2002 s-a raportat că acesta ar fi urmat un program de dezintoxicare pentru dependența de sex. Berry și Benét s-au căsătorit în 2001, după doi ani de relație, dar s-au separat în 2003.

„Eric și cu mine avem probleme maritale de ceva vreme și am încercat să le rezolvăm împreună”, a declarat Berry pentru „Entertainment Weekly” la acea vreme. „Cu toate acestea, în acest moment simt că avem nevoie de timp separat pentru a ne reevalua relația. Vă rugăm să ne respectați intimitatea în această perioadă emoțională.”

Zvonurile au indicat că Benét ar fi înșelat-o pe Berry din cauza presupusei sale dependențe de sex. Totuși, în 2004, el a negat acest lucru.

„Nu sunt dependent de sex”, a spus Benét pentru ABC News. „Sunt doar o persoană care, în urma unor evenimente emoționale și provocări, a făcut greșeli foarte mari și dureroase.”

Benét, care avea deja o fiică dintr-o relație anterioară, s-a recăsătorit în 2011 cu Manuela Testolini, cu care are două fiice: Lucia Bella, de 12 ani, și Amoura Luna, de 10 ani.

Actrița Halle Berry, despre dependența de sex și „iubirea vieții ei”

După despărțirea de Benét, Berry a avut o relație cu modelul Gabriel Aubry între 2005 și 2010, având împreună o fiică, Nahla, acum în vârstă de 16 ani. Cei doi s-au confruntat într-o lungă luptă juridică pentru custodia copilului, iar în 2014, o instanță din Los Angeles a decis ca Berry să-i plătească lui Aubry 16.000 de dolari pe lună pentru întreținerea copilului.

Actrița s-a căsătorit ulterior cu actorul francez Olivier Martinez în 2013, și au un fiu, Maceo, născut în același an. Divorțul lor s-a finalizat în 2016.

Luna trecută, Berry a dezvăluit în documente judiciare că a fost nevoită să achite peste 200.000 de dolari în taxe legale pentru lupta pentru custodia fiului lor, inclusiv 80.000 de dolari pentru a acoperi voluntar cheltuielile juridice ale lui Martinez.

„Am făcut tot posibilul să colaborez cu Olivier, să comunicăm și să-l implic în procesul decizional privind fiul nostru”, a scris ea în dosarul instanței.

Din 2020, Berry are o relație cu muzicianul Van Hunt, pe care l-a întâlnit în timpul pandemiei. În decembrie 2021, ea l-a descris pe Hunt ca fiind „iubirea vieții ei”.

Dieta urmată de Halle Berry ca să scape de diabet

Într-o altă ordine de idei, reamintim cum ca să scape de injecţiile cu insulină, celebra actriță de la Hollywood a făcut o schimbare alimentară. După câteva perioada dificile, de incertitudine, a adoptat dieta ketogenica. Datorită acesteia, şi-a îmbunătăţit şi aspectul fizic. Din câte se pare meniurile low carb şi grăsimile bune au făcut-o să se simtă mult mai bine.

Iată ce scria Halle Berry în urmă cu mai mulți ani pe conturile ei de socializare:

”Aceasta dietă mi-a întârziat îmbătrânirea, plus că are o mulţime de alte beneficii. Slăbeşti, ai un control al apetitului, mai multă energie şi performante mentale net superioare. Am scăpat de diabetul de tip 2, rezist mai mult la provocări fizice, pielea mea străluceşte, iar acneea nu şi-a mai făcut demult prezenta în viaţa mea.”

Chiar dacă medicii de la Clinica Mayo i-au spus că nu îi recomandă dieta keto, mai ales că suferea de diabet de tip 1, ea şi-a încercat norocul.

„Când aveam vreo 20 de ani, înainte să fiu diagnosticată cu diabet, eram dependentă de zahăr. Îmi începeam ziua cu cereale dulci și mereu aveam la îndemână un baton de ciocolată sau bomboane, mâncam dulciuri nonstop. După ce am fost diagnosticată, parcă s-a produs un declic. Sănătatea mea era în joc, așa că am renunțat brusc la dulce: gata cu bomboanele, gata cu deşerturile, nu mai mâncam nici măcar fructe dulci. La început, a fost greu. Dependența de zahăr era atât de mare încât am avut dureri de cap și schimbări teribile de dispoziție din cauza eliminării lui din alimentația de zi cu zi”, a spus actrița Halle Berry.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`