Prima pagină » Economic Local » Hale de închiriat la super preț! Clădirile de pe fosta platformă industrială Tehnosteel LBR sunt scoase la închiriat – FOTO

Hale de închiriat la super preț! Clădirile de pe fosta platformă industrială Tehnosteel LBR sunt scoase la închiriat – FOTO

10 feb. 2023, 12:05,
Andrei ROTARU în Economic Local

Două clădiri tip hală, din zona Carrefour Fecilia, situate chiar în spatele supermarketului sunt scoase la închiriat în această perioadă. Halele au o suprafață cumulată de aproximativ 11.600 mp și se pretează pentru diferite activități. Prima hală, situată în partea din față, cu deschidere pe Calea Chișinăului, este în modernizare și aici se pot desfășura activități comerciale, iar cea de-a doua clădire se pretează pentru activități de producție. Cele două hale sunt sub prețul de închiriere a spațiilor din zona respectivă.

Pentru cei care doresc să închirieze spații pentru afacerea lor au acum ocazia să găsească spații gata amenajate la un superpreț pentru zona respectivă. Cele două hale, de pe fosta platformă industrială Tehnosteel LBR, se pretează perfect pentru spații logistice și de curierat, dar și spații comerciale. Cele două clădiri beneficiază de parcare și se pot compartimenta după preferințele clientului chiriaș.

Hale de închiriat la super preț

Pe fosta platformă industrială Tehnosteel LBR se află două hale care sunt scoase spre închiriere. Acestea se află pe Calea Chișinăului nr. 132A , între Carrefour Felicia și complexul E-gros. Prețul de închiriat este unul foarte atractiv pentru cei care au în vedere să-și extindă afacerile în zona respectivă deoarece prețul/mp închiriat este poziționat sub media prețurilor/mp din zonă.

Cele două spații beneficiază de 6000 mp, respectiv 5600 mp și o parcare mare pentru autoturisme și mașini de mare tonaj.  Ele dispun de absolut toate utilitățile (curent electric, apă menajeră, gaz și canalizare) pentru ca activitățile firmelor, care vor dori să închirieze, să funcționeze în regim normal.

Hala din față, care are o suprafață de 6000 mp, este în modernizare, iar spațiul este pretabil pentru activități comerciale, spațiu de depozitare, dar și activități de curierat.

Hala din spate are o suprafață de 5600 mp de închiriat și poate fi compartimentată în suprafețe de minim 2000 mp. Datorită poziției, aceasta este ideală pentru un spațiu de producție sau spațiu de depozitare.

Idei de afaceri care se pot desfășura în cele două hale

Fie că se dorește deschiderea unui supermarket sau a unei brutării, cele două hale se pretează perfect pentru astfel de activități. De asemenea, firmele de curierat care au în vedere să se extindă în zona respectivă au acum spații la superpreț, beneficiind și de o parcare mare pentru autoturisme și mașini de mare tonaj.

Nici firmele care își desfăsoară activitatea în producția de tablă sau panouri din tablă nu ar trebui să neglijeze o astfel de locație care are deschidere către cele mai importante artere ale municipiului Iași.

Zona este foarte populată și s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, aici venind de la firme IT până la companii care își desfășoară activitatea în industria auto și prelucrarea fierului.

Așadar, o zonă care se dezvoltă din ce în ce mai mult, cu o populație în plină ascensiune beneficiază de hale de închiriat la superpreț și spații noi care pot atrage tot mai multe afaceri și capital.  Investitorii care doresc să-și mute afacerile nu trebuie decât să facă o vizită, pentru a vedea potențialul zonei și oferta de nerefuzat. Alte detalii pot fi consultate la nr. tel. 0742 342 715.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *