Prima pagină » Economic Local » Hainele pot fi aruncate în platforme special montate în oraș! Investițiile ajung la 1 milion de euro
Hainele pot fi aruncate în platforme special montate în oraș! Investițiile ajung la 1 milion de euro

Hainele pot fi aruncate în platforme special montate în oraș! Investițiile ajung la 1 milion de euro

08 apr. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Recent, Salubris SA, societatea de salubritate a Primăriei, a finalizat o licitație pentru achiziționarea unui număr de 210 platforme supraterane colectare selectivă deșeuri și 15 platforme tip containere pentru colectare haine. Prevederea bugetară este de 4,2 milioane lei, fără TVA, aproape 900.000 de euro. Astfel, contractul a fost semnat cu societatea Lavitex Prod SRL, din județul Prahova, care a depus o ofertă de 4.097.690 lei, fără TVA. Firma este controlată de către Lilea și Valeriu Chivu. În 2018, cifra de afaceri a societății a fost de 42,1 milioane lei, profit de 1,7 milioane lei, datorii de 18,2 milioane lei, cu un număr de 44 de angajați.

„Beneficiile pe care autoritatea contractantă intenționează să le obțină după furnizarea produselor sunt: colectarea corectă a deșeurilor, îmbunătățirea indicatorilor de colectare, pe categorii de deșeuri, creșterea calității serviciilor de depozitare și preluare a deșeurilor colectate, modernizarea punctelor gospodărești și îmbunătățirea imaginii orașului Iași”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`