Prima pagină » Actualitate » Victorie! Tricolorii au învins pe Honduras! Debut cu dreptul pentru România la Jocurile Olimpice

Victorie! Tricolorii au învins pe Honduras! Debut cu dreptul pentru România la Jocurile Olimpice

22 iul. 2021, 13:34,
în Actualitate

Naționala de fotbal debutează la Jocurile Olimpice după o pauză de 57 de ani. România joacă cu Honduras într-un meci din grupa B. Fotbaliștii lui Mirel Rădoi vor evolua într-un echipament albastru.

Partida va fi arbitrată de uruguayanul Leodan Gonzalez și va avea loc pe stadionul din Kashima. Ultima participare a naționalei de fotbal la Jocurile Olimpice a fost în 1964, tot la Tokyo. Meciul va fi transmis în România de TVR 1 și Eurosport.

90+3. Victorie importantă pentru România. Au învins cu 1-0 pe naționala Hondurasului.

  • min. 75: Ricardo Grigore intră pe teren în locul lui Andrei Rațiu, care a resimțit dureri.
  • min. 71: Marco Dulca a primit cartonaș galben după un fault dur.
  • min. 69: Dublă schimbare la România: Andrei Ciobanu și Geoge Ganea sunt înlocuiți..În locul lor au intrat Băluță și Sintean.
  • min. 67: Ocazie mare pentru Sefer! Șutul acestuia a fost respins de Perello. A fost primul șut pe poartă al României la acest turneu.
  • min. 66: Șut periculos al aceluiași Reyer. Mingea trece însă peste poarta lui Aioani.
  • min. 64: Aioani intervine la șutul lui Reyes.
  • min. 60: Ocazie uriașă pentru România! Alex Dobre trimite peste poartă din apropiere.
  • min. 59: Șansă de gol pentru Honduras. Douglas Martinez trimite cu capul peste poarta lui Aioani.
  •  

min. 57: Dublă schimbare la hundurieni: Palma și Reyer le-au luat locul în teren lui Rivas și Rodriguez.
min. 55: Antonio Sefer intră în locul lui Valentin Gheorghe, care a avut o prestație modestă.
min. 48: Primul cartonaș galben și pentru Honduras. Jorge Alvarez a fost avertizat după o intrare periculoasă prin alunecare.
min. 46: Schimbări în ambele echipe. Pentru România a intrat Boboc în locul lui Florin Ștefan, în timp ce la Honduras s-a efectuat o schimbare de portari: Perello a intrat în locul lui Guity.

min. 45. GOOOL România! Tricolorii înscriu un gol spectaculos din corner. Mingea a fost deviată in propria poartă de portarul Hondurasului

min. 44: Alex Dobre primește primul cartonaș galben al meciului, după un fault asupra lui Rodriguez
min. 42: Ocazie pentru România! Andrei Rațiu a șutat puțin pe lângă poartă după ce a avut o incursiune frumoasă, trecând de mai mulți adversari.

min. 39: Ocazie uriașa pentru Honduras! Benguche scapă singur cu portarul după o greșeală a căpitanului Marin, îl driblează pe Aioani și trimite mingea spre poarta goală. Virgil Ghiță a avut o intervenție incredibilă, reușind să respingă mingea de pe linia porții.

 

min. 33: Prima ocazie de gol pentru România. George Ganea a profitat de pasa bună a lui Valentin Gheorghe și a șutat spre poartă, șutul său fiind deviat peste bara porții lui Guity.

min. 26: Repriză slabă până acum pentru naționala lui Mirel Rădoi. România nu a avut nicio ocazie de gol și este dominată categoric de Honduras.
min. 22: Șut slab al atacantului hondurian Benguche. Acesta a trims de la 18 metri pe centrul porții lui Aioani, care a avut o intervenție facilă.

min. 10: Ocazie pentru Honduras! Marian Aioani reușește să respingă cu piciorul un șut deviat a lui Carlos Pineda

UPDATE: A început meciul dintre România și Honduras. Tricolorii au lovitura de start a partidei.

Echipele de start

ROMÂNIA: 12.Aioani – 6. Ghiță, 8. M. Marin (cpt), 4. Pașcanu – 14. Rațiu, 10. Ciobanu, 18. Dulca, 3. Fl. Ștefan – 20. Dobre, 9. Ganea, 11. V. Gheorghe
Rezerve: 1. Popa, 2. Boboc, 5. Băluță, 13. Florescu, 17. R. Grigore, 19. Sîntean, 21. Sefer.
Selecționer: Mirel Rădoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`