Prima pagină » Local » Hahalera de la CTP Iași se crede șefă! Reacție agresivă a Andreei Luca, purtătorul de cuvânt al operatorului de transport public local

Hahalera de la CTP Iași se crede șefă! Reacție agresivă a Andreei Luca, purtătorul de cuvânt al operatorului de transport public local

15 sept. 2022, 12:37, 37 ,
Sorin Pavelescu în Local

Hahalera de la CTP Iași, Andreea Luca, a lansat miercuri, 14 septembrie 2022, un atac josnic la adresa cotidianului BZI, aducând mai multe acuzații nefondate și prezentând o situație fantasmagorică în legătură cu incident în care a fost implicat un vatman al companiei și despre care cotidianul nostru „a avut tupeul“ să scrie.

Mai mult, Andreea Luca a sunat în mod repetat la redacția ziarului pentru a solicita scoaterea articolului de pe site, amenințând că va întrerupe orice colaborarea cu BZI, acționând de parcă CTP Iași ar fi propria ei moșie.

Cotidianul BZI a prezentat în ediția de miercuri, 14 septembrie 2022, povestea unui bărbat din Iași care ar fi fost bruscat și dat jos din tramvai de către un vatman al unui tramvai ce circula pe ruta 6.

Extrem de deranjată de faptul că BZI a făcut public acest incident grav în care a fost implicat un angajat al operatorului de transport public local, hahalera de la CTP Iași Andreea Luca a sunat un redactor al cotidianului nostru pentru a-l întreba cum de își permite să facă publice asemenea informații fără să o contacteze. Reporterul i-a comunicat că nu a scris acest subiect, fiind în concediu.

Hahalera de la CTP Iași a țipat la un angajat BZI: „Dacă nu faceți cum vă spun eu, întrerupem orice colaborare!“

Enervată de răspunsul primit, Andreea Luca a sunat la secretariatul cotidianului BZI și, pe un ton imperativ, a cerut să fie scos de pe site articolul, altfel întrerupe orice colaborare cu ziarul. Colaborarea la care face referire hahalera de la CTP Iași este de fapt un barter, potrivit căruia, în schimbul a 9 abonamente puse la dispoziție de CTP Iași, BZI publică toate comunicatele remise de către operatorul de transport public local.

De precizat că astfel de contracte sunt încheiate cu toți cei care activează în mass-media locală. Dacă Andreea Luca are falsa impresie că BZI va ceda acestui șantaj și nu va mai public niciuna dintre golăniile care se produc frecvent la CTP Iași se înșală amarnic.

Însă Andreea Luca nu s-a oprit aici. A transmis unui alt reporter că va trimite un punct de vedere al companiei în legătură cu incidentul în care a fost implicat vatmanul de la CTP Iași, însă nu a folosit email-ul redacției, trimițând pe o altă adresă.

Deranjată la culme că BZI „a avut tupeul“ să nu publice dreptul la replică, ce de altfel nu ne-a parvenit, hahalera de la CTP Iași a lansat un atac josnic la adresa cotidianului pe pagina de Facebook a operatorului de transport public local.

Mai mult, Andreea Luca a trimis joi, 15 septembrie 2022, mai multe mesaje amenințătoare reporterului care a contactat-o pentru a prezenta punctul de vedere al companiei.

Cristian Stoica: „Eu i-am cerut să reacționeze așa!“

Directorul CTP Iași, Cristian Stoica, susține comportamentul avut de purtătoarea de cuvânt a operatorului de transport public local, spunând că el i-a cerut să reacționeze deoarece lucrurile nu ar fi stat așa cum a povestit ieșeanul pentru BZI.

„Noi am făcut anchetă și lucrurile nu au stat așa cum a spus bărbatul respectiv. Eu i-am cerut purtătorului de cuvânt să trimită un drept la replică și pe urmă să publice pe pagina de Facebook“, a recunoscut Cristian Stoica. Acesta a precizat că nu a primit niciun apel de la un reporter BZI, deși acesta a fost sunat în mod repetat.

„M-a deranjat că persoana respectivă nu a relatat adevărul. El l-a înjurat pe vatman când i s-a spus să dea mai încet sonorul la telefon“, a adăugat Cristian Stoica.

Întrebat despre amenințările lansate de Andreea Luca la adresa secretarei și a reporterului de la BZI, Cristian Stoica a transmis că este o neînțelegere și că încetarea colaborării presupune, de fapt, un refuz al companiei de a mai răspunde de acum încolo la eventualele întrebări ale reporterilor BZI.

„Nu mai dăm informații de acum încolo. Asta a vrut să transmită purtătorul de cuvânt. Din punctul nostru de vedere nu e un șantaj și nu sunt probleme legate de contractul de barter“, a mai spus Cristian Stoica.

Când mai are timp să lucreze pentru operatorul de transport public local hahalera de la CTP Iași?

Purtătorul de cuvânt al CTP Iași, Andreea Luca, activează pe acest post din luna decembrie a anului 2017, în urma unui concurs despre care surse din cadrul operatorului de transport public local susțin că ar fi fost aranjat.

Andreea Luca are contract de muncă de 8 ore la CTP Iași, însă pe rețeaua de socializare linkedin, care este orientată spre mediul de afaceri, și unde profesioniștii își postează CV-ul și activitatea, hahalera de la CTP Iași se prezintă ca fiind „Public Relations Specialist“ la CTP Iași. Mai mult de atât, Andreea Luca se prezintă a fi „Freelance Journalist“ din luna septembrie a anului 2014. Cu alte cuvinte, purtătorul de cuvânt de la CTP Iași are timp să fie și jurnalist liber profesionist, deci ar scrie pentru diverse publicații.

De asemenea, din iulie 2017, hahalera de la CTP Iași este și „Freelance digital marketer“, adică se ocupă cu crearea și răspândirea de conținut pe site-uri web, pagini de destinație, rețele sociale, e-mail și aplicații de mobil. Că răspândește informații false pe pagina obscură de Facebook a CTP Iași a demonstrat deja. Interesant ar fi de știut și de ce alte site-uri web sau pagini din social-media se ocupă Andreea Luca.

Din luna martie a anului 2017, Andreea Luca este și specialist în comunicare și lucrează timp de 8 ore pe zi într-un proiect, fără a preciza însă despre ce este vorba.

Tot din luna martie, dar a anului 2020, hahalera de la CTP Iași este și ofițer de presă la Grupul de inițiativă civică „Împreună pentru autostrada Ungheni – Iași – Tg. Mureș“.

Comentarii
  • Cind v-am spus ca este o hahalera ati tacut ca mutu’n papusoi. Acu’ v-a dat perversa de stanga si v-ati trezit.
    Eu am vorbit cu ea la telefon odata…mamaaa…parca vorbeam cu o centurista care a prestat si nu a fost platita.

  • Asta nu cumva e de la Bacau? Ce poama buna era cand era copchila! Cred ca de asta a si luat-o buhaiul ala de la CTP

  • Ah, pai pe asta a lasat-o barbatul si ii face ochi dulci directorului, umbla vorba prin CTP

  • Miss Piggy asta e o panarama. Numai figuri pe ea. La inceput saluta si era cu bun simt. Pe urma, dupa ce i-a dat dodoasca lui Stoica, zici ca e pe mosia lu’ masa

  • Ce fata de prostituata de centura are, dar, problema e ca, în CTP,, lucrează,, o grămadă de veverițe care permanent au coada în sus e plin CTP de coarde în toate birourile și compartimentele,

  • Toti BUGETARII se cred sefii oamenilor normali, nu numai asta.
    Uita ca sunt remunerati regeste din fonduri publice.

  • Vatmanul și CTP ar putea să vă poarte puțin tribunalele pentru defăimare.

  • Meditativul de Iași

    Îi cer imperativ primarului Mihai Chirica s-o dea afară pe această zdreanță !

  • Mars, balosule!

  • Puscasu, un țigan ordinar, cu sifilis in stare terminala, are rolul de limba și cârlig.

  • Meditativul de Iași

    La ce față de pe centură are, asta mai degrabă este purtătoare de sule în gură !

  • Eu l-aș pune pe jurnalistul cu mai puțin de 12 clase sa dea definiția la hahalera, cred ca îl are idol pe Jiji.
    Baghiu face spume pe aici sub numele de meditativul.
    Bai ce cloaca e pe aici.

  • Meditativul de Iași

    Evident că sub numele de Joker e Gaychi cel care s-a scăldat în fecale fiindcă a fost obraznic cu niște dezvoltatori imobiliari onorabili. Se pare că i-a plăcut și mai vrea !

  • alta care ii place sa suga clanta marca ctp ….

  • Tampa asta mia fost colega nu ia prea placut scoala a dat cu nasu in buric la multi de a ajuns hahalera la escrocii din ctpiasi

  • pensionar iasi

    Ratc iasi o adunaturra de oligofreni fara scoala

  • In locul vostru ași renunța complet la contractul cu liberele pe tramvai. Aratați-le tuturor cum trebuie făcută adevărata presă în Romania.

  • După cum scrii, nici ție nu ti-a plăcut prea mult școala, asa ca mai încetișor.

  • din proasta satului a ajuns mare...

    in fiece institutie sant cate 2,3 blonde din psd ce ling tevile pt o fctie mai buna inclusiv in primarie

  • Florin Sabau

    Pai dacă vatmanul ala a încercat sa dea jos un neica nimeni din asta nouazecist, un nesimțit care i deranja pe toți din tramvai cu manelele lui, dar toți tăceau de frica, VATMANUL ALA TREBUIE PREMIAT, NU BĂLĂCĂRIT de niște jurnaliști de mana a 7 a. Poziția tutei aleia, care apară angajații firmei care o plătește, e normala. Ca ziceți voi ca i salteaua șefului, n are treaba cu vatmanul

  • @pensionar iasi
    de ce nu renuntati la gratuitatea oferita de chirica, daca tot va repugna angajatii din ctp? habar n-aveti la ce stress sunt supusi soferii si vatmanii din ctp zilnic intr-un trafic haotic pentru un salariu departe de a fi decent. aveti idee cum e sa va treziti zi de zi la 3 dimineata pentru a putea iesi pe traseu la 4/4,30 sau sa te intorci la 1 noaptea acasa? presupun ca nu. singura voastra grija e sa umpleti autobuzele pana le rupeti in doua si sa mergeti la piata alexandru pentru orice rahat astfel incat cei care au intr-adevar nevoie sa se deplaseze nu pot din cauza voastra.

  • Chiar asa, de unde moda asta ca ziaristii sa se plimbe liber pe mijloacele de transport in comun? Toata lepra care lucreaza ori a lucrat in presa acum 20 de ani, are liber . Pe ce baza??

  • La CTP e cea mai mare densitate de veverițe sugatoare pe metrul patrat

  • numai tampenii scrieti aici. puteti face ceva comentarii decente ???

  • Caz tras la indigo cu Adina Neacsu din finante. Si pe aia a lasat-o barbata-sau, un renumit chirurg ajuns acum in Germania ( Neacsu Cornel Nicu)… s-a intins cu Dobos si cu altii din finante. A stricat o familie stramba naibii, o panarama cu aere de mare inspector la insoectie fiscala. O coarda care a supt-o pe unde a avut pofta…in nasina, in parcari, in lift si chiar in biroul din finante a fost footuta

  • The Brazzers

    Adina Neacsu cauta numai tinerei. Fostul ei iubit, Dan care e tatuat si pe deget avea 42 si ea, baba are 50. Da cica se foite bine. Îi place oral, anal…. Accepta orice. Gasiti poze si filmulete pe internet….

  • Genul asta de articole spun mau multe despre cel care le scrie decât despre persoana care este atacata

  • Andreea, tot așa frumoasă și sexi esti !!!! Bravooo!!! Reatul e Kan Kan !!!

  • Vatman metrou

    Moamăăă, ce urât face asta când se kakă!!!

  • @Anonim 09:29 p.m. Genul asta de articole sunt bune. Sa stim si noi ce mai putem foote dintre colege si de care sa ne ferim, adik de cwrvele ale penale care distrug casnicii

  • Gigi cel blajin

    Rusine sa va fie pentru ca scrieti numai tampenii despre CTP si despre jurnalisti

  • Puicute din astea mai sunt si pe la Costuleni….. dna doctor se face ca nu stie.

  • Buni ziaristi, ce sa zic? Nici bani de bilete nu aveti! Bine ca i sugeti șpârcul porcului vostru de patron. Sunteti niste ratati. Asta ati fost si asta veti ramane. Niste gunoaie ce impart o bere la 4 fraieri.
    La cum ati scris de femeia asta, chiar daca ar fi adevarat, dar la cum o jigniti, ar trebui sa vibse inchida gunoiul ala de redactie. Presa libera nu inseamna sa jigniti si sa scrieti la modul asta.
    Uite, eu va dau la m..3!!!
    Sa ma luati dupa ip ca va dau si mai multa m..3! Si porcului vostru de patron la fel. Ii trag la mui3!

  • Cel mai bun ziar la ora actuala este , 24 Ore , de Iasi

  • @Cetatean!!! Am footut la femeia ta de nu ai habar jegule…. Sa ma lingi la oua pe mine si oe toti ziaristii din Iasi

  • Care ziariști???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *