Prima pagină » Actualitate » Hackerii au sustras banii destinați lui Gigi Becali pentru transferul lui Florinel Coman în Arabia
Hackerii au sustras banii destinați lui Gigi Becali pentru transferul lui Florinel Coman în Arabia

Hackerii au sustras banii destinați lui Gigi Becali pentru transferul lui Florinel Coman în Arabia

10 aug. 2024, 17:40,
în Actualitate

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că nu a primit încă banii de la Al Gharafa pentru transferul lui Florinel Coman. Potrivit lui, arabi au invocat faptul că hackerii i-au înșelat, iar suma de peste 5 milioane de euro a ajuns în conturi din Vietnam.

Într-un apel telefonic la Digi Sport, Gigi Becali a explicat că arabii au fost păcăliți de hackeri și au trimis banii într-un cont greșit. Patronul FCSB a depus deja o plângere la FIFA pentru a solicita suma de 6,25 milioane de euro, inclusiv penalizarea pentru întârzierea plății.

„Problema e că n-am primit banii pe Coman. Ei zic că au dat banii. Că au fost păcăliți și au trimis banii în Vietnam. Așa mi-au zis. Noi le-am trimis contul nostru. Ei spun că noi le-am trimis factura, dar niște hackeri au spart mail-urile și ne-au trimis alt număr de cont.

E bine pentru noi, pentru că acum luăm 6 milioane. Nu ne interesează pe noi, noi trebuia să primim banii pe data de 31. Scrie în contract, e clauză penală. Am făcut memoriu la FIFA de ieri. Ce ne interesează pe noi ancheta lor? În momentul de față trebuie să primim 6,25 milioane, din care primește Gică la Farul 120.000 de euro.”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

El a menționat că explicația arabilor ar putea fi „o poveste inventată” și a adăugat că a mai întâmpinat probleme cu ei în ceea ce privește plata pentru transferul lui Claudiu Keșerü.

„Ei acum trebuie să-mi dea un milion în plus. Am vorbit la FIFA. Am mai avut probleme cu ei, la Keșeru”, a mai spus Becali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *