Prima pagină » Actualitate » H.D.Hartmann la BZI LIVE: „Îl sfătuiesc pe Ciolacu să nu declanşeze alegeri anticipate, pentru că va fi un eşec”
H.D.Hartmann la BZI LIVE:

H.D.Hartmann la BZI LIVE: „Îl sfătuiesc pe Ciolacu să nu declanşeze alegeri anticipate, pentru că va fi un eşec”

26 aug. 2022, 17:00,
în Actualitate

Jurnalistul H.D.Hartmann a discutat la BZI LIVE, în cadrul ediției de vineri, 26 august, despre planul lui Marcel Ciolacu de a avea alegeri anticipate. Astfel, unul dintre cei mai titraţi şi interesanţi analişti politici a dezbătut împreună cu moderatorul emisiunii, Valentin Huțanu, un subiect de mare anvergură în aceste zile.

„Alegerile anticipate sunt soluţia machiavelică de a fugi de pericol. Ciolacu ar trebui să ştie că este o prostie să facă alegeri anticipate. Îl atenţionez că anticipatele îl vor băga în groapă. Obiectivul oricărui partid din România, obiectivul PSD este preşedinţia, nu Guvernul!”, a spus H.D.Hartmann.

H.D.Hartmann la BZI LIVE

Analistul politic și jurnalistul H.D.Hartmann a vorbit în cadrul emisiunii BZI LIVE de vineri, 26 august, despre hotărârea lui Marcel Ciolacu de a avea alegeri anticipate, despre corupția în care se adâncește România pe zi ce trece.

„Din punct de vedere constituţional, este un proces destul de complicat. Cert este că acest principiu al alegerilor anticipate este decriptat în Constituţie şi este extrem de complicat. 2024 poate fi un pericol imens pentru tot ce înseamnă alegeri. Pericolul este că, datorită crizei economice, a slăbirii vechii puteri economice şi ridicării noii puteri, în interiorul acestei decăderi observăm decăderea în panică, a Germaniei, a puterii hegemonice a UE, economic şi politic.

România poate să fie atrasă într-un turbion de decădere economică, unde un concept nou politic să măture în 2024, începând cu alegerile locale, tot ceea ce este corupt, din 1989. Din acest punct de vedere, strategia pare a fi validă, să blocheze naşterea unei noi forţe politice.

Ceea ce ni se spune este că noi, ca țară, nu avem voie să ne dezvoltăm, ca să nu facem competiţie altor puteri. Iar când vorbesc de corupţia UE, nu vorbesc doar de oamenii de afaceri.

Subliniez faptul că noi producem doar pentru UE, nu pentru România. Noi dăm legi doar în interesul Europei, nu în interesul României.

Asta e corupţie, când eşti acuzat că ţi-ai cumpărat doctoratul şi vine un judecător şi spune că nu eşti hoţ. Când furi un doctorat eşti hoţ, ca atunci când furi o pâine, o găină, o maşină.

În cadrul alegerilor din 2024 există acest risc, ca Iohannis să dea cu subsemnatul, actualul premier să se uite la pereţi şi să ne explice cum a luat tinichele de la americani… Relația România-SUA este unul din cele mai mari deficite. Aici e vorba de corupţie şi este promovată de SUA, marele nostru partener strategic”, a declarat H.D.Hartmann.

De asemenea, jurnalistul H.D.Hartmann a vorbit în timpul emisiunii și despre centrala nucleară de la Zaporojie.

H.D.Hartmann: „Toţi chiloțarii de la Cotroceni spun că Moldova e săracă şi primitivă”

Jurnalistul H.D.Hartmann a subliniat încă o dată faptul că alegerile anticipate sunt

„Nu ne-a ajuns omul nemţilor, pe timpul hegemoniei, noi ne-am făcut mai slugi sub Iohannis în fata Europei germanice, şi vom fi mai slugi în fata americanilor. Cine îşi imaginează că România se poate ridica pe promisiunile americanilor, se înşeală! Aşa cum face Ciuc[ acum. O să ne trezim cu un agent american preşedinte al României.

Alegerile anticipate sunt cea mai proastă soluţie. Asumaţi-vă eşecurile acestor 30 de ani… Această mârlănie de a ataca identitatea statală… Toţi chiloțarii de la Cotroceni spun că Moldova e săracă şi primitivă.

Juriştii adevăraţi ai României ne-au spus tuturor că nu se poate face logic şi legal aşa ceva. Aşa că ei au inventat alegerile anticipate.

Aceasta găselniţă anti-românească… Eu vreau să îl văd pe Ciucă ca vorbește pentru România la Washington, nu pentru americani. Să îl văd pe Iohannis ca vorbește pentru români, nu pentru germani.

PNRR-ul nu a fost făcut în numele României. Niciodată!

Alegeri anticipate, marea găselniţă de a fura la alegerile din 2024. Lăsați-le cum le-a dat Dumnezeu şi luptaţi cinstit!”, a zis H.D.Hartmann.

De asemenea, jurnalistul a comentat puțin și pe baza subiectului de zilele trecute, când ministrul Sorin Grindeanu a primit de la senatorul PSD de Iași o biblie personalizată.

„Biblia poartă un singur nume, al Creatorului şi al Fiului Său. Biblia înseamnă Universul, momentul zero, raportul care ne face pe noi oameni şi nu animale. Asta e Biblia, nu poţi să îţi pui numele pe ea.

Nu cel care a primit-o e de vină, ci cel care a publicat-o în numele ei.

Cuvântul creator nu poartă numele unei limitări umane. Biblia nu poartă numele meu şi al tău, ci numele meu ca om.

Cineva a vrut să dea o limbă puterii lumeşti şi a greşit. A pune numele tău, eu, în locul lui Sorin, nu acceptam. Este o insultă. Biblia nu se ocroteşte cu numele unui muritor.

Dacă eram Sorin Grindeanu i-o dădeam înapoi şi preferam Biblia de la un magazin. Cartea Cărţilor, fundamentală a umanităţii, să fie înjosită cu un nume.

Bunul meu prieten nu a văzut adâncimea gestului profanator, aici e Prelatul vinovat, care a acceptat”, a conchis H.D.Hartmann.

Amintim faptul că analistul politic, jurnalistul şi profilerul H.D.Hartmann vine la BZI LIVE în fiecare vineri, alături de moderatorul emisiuni,Valentin Huțanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *