Prima pagină » Actualitate » H.D.Hartmann la BZI LIVE despre eşecul cancelarului german Olaf Scholz de a lua gaze din Canada
H.D.Hartmann la BZI LIVE despre eşecul cancelarului german Olaf Scholz de a lua gaze din Canada

H.D.Hartmann la BZI LIVE despre eşecul cancelarului german Olaf Scholz de a lua gaze din Canada

26 aug. 2022, 16:45,
în Actualitate

Jurnalistul H.D.Hartmann a discutat la BZI LIVE, în cadrul ediției de vineri, 26 august, despre vizita cancelarului german Olaf Scholz în Canada. Acesta a explicat urmăritorilor Cotidianului BZI cum a încercat oficialul german să obțină resurse de la canadieni, dar mai ales, cum a gafat.

„Toată minciuna Germaniei a avut o singură bază reală, restul a fost minciună. Aceasta hegemonie germană, toată această minciună, a fost reprezentată de gazul ieftin rusesc.

Minciuna s-a rupt acum. Pentru că nimeni nu a văzut că rusul lua banii şi îşi refăcea statul lui, nu băgă în prostiile europene, nu se rupea de şale la 90 de grade. El băgă banii în refacerea Rusiei. Şi când s-a simţit destul de puternic, s-a dus şi a atacat Ucraina.

Şi atunci Europa s-a supărat şi s-a apucat de dat sancţiuni”, a spus jurnalistul H.D.Hartmann la BZI LIVE.

H.D.Hartmann la BZI LIVE despre hegemonia germană în Europa

Analistul politic și jurnalistul H.D.Hartmann a vorbit în cadrul emisiunii BZI LIVE de vineri, 26 august, despre eşecul cancelarului german Olaf Scholz de a lua gaze din Canada.

S-a dus Olaf la Trudeau să îi ceară gaze. Şi ce îi spune, facem conducta până la Quebec şi venim cu vasele alea mari şi luăm noi şi aducem în Germania. Trudeau i-a răspuns, ştiţi numai cât durează doar aprobarea birocratică? Că va trebui să străbată vreo 4 state numai în Canada… Aprobarea a patru parlamente pronvinciale, plus că trebuie să treceţi prin teritorii sensibile, nu rezervaţii. Acest proiect biocratic poate dura între 8 şi 10 ani.

Chiar dacă ai avea ţeava, nu ai tancul. Deci cum îmi spune mie Olaf că rezolvă problema cu gazul, că nu are de unde să aducă gaz?! Guvernul lui Olaf trebuie să înceapă să explice că nu au şi nu vor avea gaz şi că tot ce au promis ei Suediei, Finlandei, este o minciună. De asta s-a dus Olaf la Trudeau. Să mai facă o ţeavă.

A murit hegemonia germană. Europa nu mai e germană

Nu este de interes naţional să votăm pe unul care se dă prieten cu Merkel”, a spus H.D.Hartmann.

De asemenea, profilerul H.D.Hartmann a vorbit și despre alegerile anticipate propuse de Marcel Ciolacu.

H.D.Hartmann: „Imperialismul german se prăbuşeşte şi ne trage şi pe noi în prăbuşire”

Jurnalistul H.D.Hartmann este de părere că Germania se află în cădere continuă și încercă în același timp să se prindă de ceva, să promită, să vândă o idee care să îi garanteze ascensiunea la poziția pe care o deținea în trecut, atât din punct de vedere politic, cât și economic.

„Canada nu produce nimic. Canada este Rusia Americii. Dă materii prime, sau semi-prelucrate. Canada nu are laboratoare medicale, putere de telecomunicaţii ca India sau altceva. Canada este Rusia Statelor Unite.

Canada nu-i Germania. Olaf s-a dus în Canada, dar nu pentru a ajuta Ucraina. Este o minciună propagandistică. Dar pentru a-şi menţine hegemonia, au nevoie de gaz ieftin.

Olaf are eşec total în Canada, iar în același timp, în Algeria, are preşedintele Franţei. Eşecul Germaniei s-a dublat cu eşecul Franţei. Scrie presa românească despre asta? Nu. Scriu slugile despre cum îşi primesc palme pe oriunde se duc? Nu.

Imperialismul german se prăbuşeşte şi ne trage şi pe noi în prăbuşire.

Suntem tara slugă pentru că liderii noştri ne-au sclavizat în numele interesului ţărilor străine. Valorile europene ne impun nouă, ca țară, să nu avem relaţii cu Rusia.

De asta în 2024, nu alegerile anticipate trebuie să fie subiectul, ci alegerea unor lideri români care să vorbească în numele statului şi naţiunii române. Asta aştept eu de la oricine aşteaptă să conducă această ţară, şi nu cu numele pe Biblie”

Amintim faptul că analistul politic, jurnalistul şi profilerul H.D.Hartmann vine la BZI LIVE în fiecare vineri, alături de moderatorul emisiuni,Valentin Huțanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *