Prima pagină » Actualitate » H.D. Hartmann, la BZI LIVE: „Dacă pierde NATO războiul cu Federația Rusă, pierde România și apoi vom fi luați la întrebări de soldații ruși!”
H.D. Hartmann, la BZI LIVE:

H.D. Hartmann, la BZI LIVE: „Dacă pierde NATO războiul cu Federația Rusă, pierde România și apoi vom fi luați la întrebări de soldații ruși!”

30 sept. 2022, 16:31,
BZI.ro, în Actualitate

Cunoscutul jurnalist, profiler și analist politic H.D. Hartmann a fost invitat al emisiunii BZI LIVE și a vorbit în cadrul ediției din data de 30 septembrie, despre hegemonismul german, dar în mod special despre războiul dintre NATO și Federația Rusă, implicit urmările pe care le va suferi România din cauza intereselor marilor lideri internaționali.

„Nu există familie din Germania care să nu aibă un criminal de război printre bunici. Şi ăştia ne dau nouă lecţii. De-aia e înebunită Germania acum că nu are gaz. Pentru că ei doresc să continue hegemonia”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann la BZI LIVE: „Singurul care avea de câştigat…”

În cadrul ediției de vineri, 30 septembrie a emisiunii BZI LIVE, H.D. Hartmann a vorbit despre interesele ascunse ale acestui război din Ucraina, despre cine ar putea fi marele câștigător din urma conflictului armat ce a început la data de 24 februarie anul curent. Cunoscutul jurnalist a

„Dacă NATO pierde în acest război, pierd 30 de ţări. Şi Rusia practic a învins Europa occidentală. Occidentul colectiv. Şi Rusia ştie asta. Dacă NATO pierde în Ucraina, pierde România. Şi apoi te ia țară cu țară. Aşa şi cu Uniunea Europeană.

Marea Britanie trebuie să distrugă 27 de ţări. Aşa e şi cu von der Leyn. Să manipulezi tu caietul de sarcini ca să ieşi tu învingător… asta e hegemonia germană. E dorinţa germanului de a ocupa lumea, germanul nu vrea pace.

Genocidul din est.. cine i-a ucis? Hitler? Nu, neamţul de rând. Nu există familie din Germania care să nu aibă un criminal de război printre bunici. Şi ăştia ne dau nouă lecţii. De-aia e înebunită Germania acum că nu are gaz. Pentru că ei doresc să continue hegemonia”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann: „Schimdt, prietenul de familie al lui Iohannis”

H.D. Hartmann pune în balanță problema achizițiilor de BMW-uri pentru Poliția Română. Mai precis, cunoscutul jurnalist se-ntreabă, de ce anume, care a fost factorul determinant prin care o corporație străină a reușit să câștige licitația în detrimentul uneia autohtone, românești.

„Marele Schmidt, omul de afaceri… Dacă era bun, îl păstrau ăia acolo, în Germania. Totul a fost măsluit ca să câştige nenea Schmidt. Păi dacă asta nu e agenţie de influenţă, trădare de ţară, atunci eu nu mai ştiu ce înseamnă să favorizezi o corporaţie străină în detrimentul altei corporaţii străine.

Vreun român se duce cumva la Scholz şi îşi dă cu părerea? La Biden? Păi şi atunci ce caută domnul Schimdt la vârful politicii româneşti? Asta nu cumva e corupţie? Nu e trafic de influenţă?

Nenea de la DNA, tanti de la Procuratură generală… Apucă-te şi verifică de ce nu a fost lăsată nici o corporaţie românească să liciteze. Muncitorul român trebuie să mănânce, nu cel german. Asta e trădare de ţară, domnule Ciucă, Rareş Bogdan, Bode… Când dai de mâncare unui muncitor străin în loc să îi dai muncitorului tău.

Petrolul României este vândut şi ni-l dau înapoi cu un preț de 10 ori mai mult.

Să ne explice cum a reuşit Schimdt să dea de mâncare muncitorului german, în loc să îi dea celui român. Trădare de ţară!

Au distrus Jandarmeria Română. Şi acum vine Poliţia Română şi cumpără 600 de BMW-uri. Voi aţi dat de mâncare unui agent de influenţă german. Mie să îmi explicate de ce aţi pus condiţii pe care le îndeplinea numai BMW-ul! De unde v-a venit ordinul să câştige un agent de vânzări german? Poliţia să ne explice tehnologia influenţei. Cum a ajuns Schimdt să le vândă lor. E ilegal să le dai de mâncare muncitoruilor germani, în loc să le dai muncitorilor români.

Cu impozitele noastre, din banii poporului român!! Ei, aș, banii cetăţenilor europeni?! A vândut Sandero poliţiei din Franţa sau Germania?

Domnul Ciucă, învăţaţi să nu mai permiteţi traficul de influenţă a lui Iohannis!”, a conschis H.D. Hartmann.

Cunoscutul jurnalist, profiler și analist politic H.D.Hartmann va putea fi urmărit la BZI LIVE în fiecare ediție de luni și vineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *