Prima pagină » Actualitate » H. D. Hartmann în studioul BZI LIVE: Falimentul din Sri Lanka paște România si întreaga Europă
H. D. Hartmann în studioul BZI LIVE: Falimentul din Sri Lanka paște România si întreaga Europă

H. D. Hartmann în studioul BZI LIVE: Falimentul din Sri Lanka paște România si întreaga Europă

15 iul. 2022, 17:45, 3 ,
în Actualitate

Analistul, jurnalistul și profilerul H. D. Hartmann a fost prezent în cadrul emisiunii-dialog BZI LIVE și alături de moderatorul emisiunii, Valentin Huțanu despre falimentul din Sri Lanka ce afectează România și întreaga Europă.

H. D. Hartmann în studioul BZI LIVE: „Vacile nu sunt albastre! Încetaţi să vă mai doriţi dispariţia Rusiei!”

Fiind invitat în cadrul ediției săptămânale a emisiunii-dialog din studioul BZI LIVE, din data de 15 iulie, analistul, jurnalistul și profilerul H. D. Hartmann a analizat problema cu care se confruntă zilele acestea Sri Lanka, și anume demisia președintelui Gotabaya Rajapaksa.

„Sri Lanka e condusă de două puteri externe. China şi India. E comasată între cele două puteri. Sri Lanka este o zonă insulară. Actualul preşedinte, nu trebuia să fie el în funcție, ci fratele lui. Sri Lanka are 80 de miliarde PIB pe an, printre care datorii, 30 de miliarde. Ei nu au de unde să dea bani, ei au doar datorii.

Criză a început prin septembrie-octombrie anul trecut. În Sri Lanka totul se bazează pe petrol. Ei nu au altă posibilitate pentru energie. Ei importă 80% din alimente. A fost dusă de râpă de o familie, pro-indiană, să îi dea jos pe pro-chinezi. Problema e că ei nu au cu ce să îşi restarteze economia.

Sri Lanka este exemplul pe care îl repet de câteva luni de zile, exemplul în fata Europei, asta vă aşteaptă! Dacă nu veţi avea gaze, populaţia va aştepta câteva luni, apoi vă va da foc la case! Fără energie, nu există economie! Trebuie să înţelegeţi asta!

Interesele poporului român sunt supreme! În orice democraţie! Numai în dictaturi nu există. Nu cumva UE este o dictatură? Nu cumva voi sunteţi produsul dictaturii? Nu există ceva deasupra, decât Dumnezeu !

Nicăieri nu s-a dus un progresist analfabet să ceară poliţiei să închidă o fabrică!

În Sri Lanka, au fost corupţi care i-a omorât. Incompetenţa coruptă, pe care o vedem şi la UE şi la România de astăzi.

Nu poţi să spui că raţionalizezi energia. Că nu poţi raţionaliza ce nu ai. Nu aveţi gaz, nici petrol, nici timp să vi le construiţi.

Luaţi-vă după Macron şi staţi la 16 grade în case. La sobriété énergétique!

Tovarăşi, nu vă rugaţi să vă taie ruşii gazul! Vacile nu sunt albastre! Încetaţi să vă mai doriţi dispariţia Rusiei!”

H. D. Hartmann: „Eu ştiam că NATO te apără de războaie, nu te duce în ele”

Analistul, jurnalistul și profilerul H. D. Hartmann a vorbit și despre prăpastia în care ne-am aventurat ca țară, ascultând orbește de ordinele statelor mai mari.

„În anul 2022 asistăm la o politică marxistă promovată de Statele Unite şi Uniunea Europeană. Să suni la poliţie ca să închidă o fabrică, să rămână 1500 de oameni fără locuri de muncă?

Se schimbă guvernele, se schimbă şi proiectele. Progresiştii se ceartă între ei, schimbă puterea alandala, stau un an, doi. Schimbi conducerile ca pe ciorapi.

Fuse Cîtu, Orban, ambii cu probleme serioase de cultură, imaginaţie… băiatu care se ducea să ia ţigări la ăia mari şi acum îl avem pe Ciucă. Şi mâine poimâine să nu ne trezim cu vreo cuconită, Alina Gheorghiu, că acum se poartă, cu femei din astea de nu ştiu nimic.

Păi cum, tu ca şef de stat, să mă anunţi cu doi ani înainte de încheierea mandatului că te duci şef la NATO. Păi pentru ce te-am votat, pentru ce te-am pus acolo?

Deci Rusia este cea mai sancţionată ţară din lume. Şi după, ei se miră, că s-au întors bumerang la adresa lor. Ei se miră că poporul rus nu a murit pentru că a plecat McDonald’s de la ei.

Aici este gravitatea problemei, că ziarişti cumpăraţi, nişte corupţi împuţiţi, trădători de ţară, vorbesc numai de morţii civili, de bombele ruse, dar nu şi de ceilalţi morţi. Asta este drama. Când faci un război inevitabil. Atunci cand şi gazetarii mint, în loc să arate adevărul din Ucraina. Ah, că eşti cinic şi nu te interesează? Ca şi ăla de la Sibiu, care se consideră deasupra tuturor.

Țineţi minte când Câtu spunea că românii câştigă câte 3000 de dolari pe lună? N-ai avut ministru de externe care semna la Madrid că vrea război cu China? Că aşa i-au spus aia de la NATO. E foarte grav ca o ţară ca România să se declare în război cu China, deşi aceasta nu a făcut niciodată un gest de ostilitate la adresa ei. Asta e valoarea europeană, să prognozeze un război. De asta am intrat în NATO, să facem războaie? Nu să ne apărăm de ele? Eu ştiam că NATO te apără de războaie, nu te duce în ele”, a conchis H. D. Hartmann.

Reamintim faptul că analistul, jurnalistul și profilerul H. D. Hartmann este prezent în fiecare vineri în cadrul emisiunii BZI LIVE, alături de moderatorul emisiunii, Valentin Huțanu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *