Prima pagină » Actualitate » H.D. Hartmann în studioul BZI LIVE: „Chiloțarii de la Bruxelles sunt cei care lasă mereu Moldova fără investiţii şi dezvoltarea infrastructurii”
H.D. Hartmann în studioul BZI LIVE:

H.D. Hartmann în studioul BZI LIVE: „Chiloțarii de la Bruxelles sunt cei care lasă mereu Moldova fără investiţii şi dezvoltarea infrastructurii”

16 sept. 2022, 19:45,
în Actualitate

Celebrul analist politic H.D. Hartmann a venit pentru prima oară în Studioul BZI LIVE, vineri, 16 septembrie. Alături de moderatorul emisiunii, Valentin Huțanu, analistul americano-român, aflat pentru prima oară la Iași, a vor bit despre problema autostrăzii și despre dezinteresul politicienilor în ceea ce privesște dezvoltarea economică a Moldovei.

„Ceea ce greşim noi, este că dăm dreptate unui criminal, în defavoarea altui criminal”, a spus H.D. Hartmann

H.D. Hartmann în studioul BZI LIVE

Aflat pentru prima oară în Studioul BZI LIVE, H.D. Hartmann a vorbit despre cum liderii politici din zona Moldovei nu sunt preocupați cum trebuie de dezvoltarea infrastructurii.

„Lipsa autostrăzii din Moldova este o crimă economică. Eu cred că aici e. Chiloțarii de la Bruxelles, care sug de la țâ*a maicii Bruxelles.

Întrebarea mea este, cine are interesul să vă lase pe voi fără autostradă? Păi eu fac 6 ore de la Bucureşti, când ar trebui să fac 2 ore jumătate?

Bucureștiul nu are primar cu dosare penale, dar are nişte poveşti… legendele Olimpului sunt nimic.

La voi, aveţi şi norocul ăsta, numai penali votaţi? Băi, eşti penal.

Slugărnicia pe bani puţini, că olandezii nu dau bani în Europa.

Este incredibil ca şi crimă economică să laşi Iaşul fără motoare economice.

Cum să spui că Moldova e înapoiată, poate în mintea ta, de circar de Bruxelles.

Iaşul a dat prima Românie. Nu e data de Bucureşti sau Cluj”, a spus H.D. Hartmann.

H.D. Hartmann: „Eu nu vreau să fiu solidar cu cucoana aia de la Bruxelles”

Analistul politic a vorbit totodată și despre restricțiile ce ni se impun de la nivel european, dar și de întâlnirea oficială dintre oficialul chinez Xi Jinpinș și președintele Vladimir Putin.

„Domnul fost scriitor de romane horror SF, s-a trezit vicecancelar. A zis că el nu are nici o treabă, că să ne spălăm cu un prosop umed. Şi Barna Tánczos a zis că lui îi place să stea la 15 grade. Doamna Moscovă, din Polonia, a zis că trebuie neamul polonez să stea cu 17 grade.

Eu nu vreau să fiu solidar cu cucoana aia de la Bruxelles. Nu sunt ai mei, nu e lumea mea, e lumea lor. E lumea în care se spală în doi.

Această întâlnire este un moment de reevaluare. Întâlnirea reprezintă un moment de reevaluare. Preşedintele Putin a avut o remarcă foarte interesantă. Spune că înţelege preocuparea Chinei despre razboiul dintre Rusia şi Ucraina. Nu este o alianţă între Rusia şi China! Dar este o relaţie contractuală. Şi există termeni de înţelegere, durata contractului, modul în care începe şi modul în care se termină.

Nu știu dacă acum Beijingului îi mai convine acest război. Părerea mea este că acest război începe să aibă afecte asupra relației Chinei cu lumea. Biden se gândeşte foarte bine la relaţiile cu China. Şi vrea ca China să rupă relația cu Rusia şi să îi arate că nu îi convine acest război.

Nu cred că este o reevaluare în favoarea lui Putin în acest moment”, a conchis H.D. Hartmann.

Celebrul analist politic H.D. Hartmann a venit pentru prima oară în Studioul BZI LIVE, vineri, 16 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`