Prima pagină » Actualitate » Guvernul îi dă SRI-ului toate informațiile despre agenții economici din țară! Serviciile vor controla tot ce mișcă din punct de vedere financiar

Guvernul îi dă SRI-ului toate informațiile despre agenții economici din țară! Serviciile vor controla tot ce mișcă din punct de vedere financiar

01 apr. 2024, 10:52,
BZI.ro, în Actualitate

Faptul că Guvernul actual condus de covrigarul Marcel Ciolacu este preșul serviciilor, știe toată lumea. Dar slugărnicia a ajuns la un nivel în care Guvernul oferă absolut toate datele financiare ale firmelor romaneşti către SRI. Hubul financiar va păstra abstolut toate informațiile relevante și se va interconecta la nivel de servicii cu Platforma de Cloud Guvernamental.

Vedem lupta SRI-ului de a controla finanțele țării. De ce există această dorință? Vă aducem aminte că în urmă cu peste o lună o fostă angajată a fost numită secretar de stat în Ministerul de Finanțe.

SRI va avea controlul asupra agenților economici și a cetățenilor din România

Prezentă la ședința Comisiei, avocatul Elena Radu, președinte al Asociației Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept, a ridicat o serie de întrebări și preocupări legate de propunerea de a institui o singură bază de date sub controlul SRI și posibilele implicații ale acesteia asupra securității naționale și individuale.

Aceasta a subliniat importanța de a evalua impactul unei astfel de legi nu doar asupra securității naționale, ci și asupra fiecărui cetățean, deoarece legile nu operează în izolare, ci sunt coroborate cu alte dispoziții legislative. De asemenea, a evidențiat că ordonanța de urgență propusă ar permite digitalizarea întregii infrastructuri fizice a României, inclusiv înregistrări audio, video și alte date, sub controlul SRI.

Avocatul Radu a avertizat că instituirea unui astfel de „hub financiar” ar putea duce la lipsa de transparență și posibilitatea de abuzuri, deoarece cetățenii ar putea fi afectați fără a fi conștienți de proveniența acțiunilor îndreptate împotriva lor, limitându-le capacitatea de apărare în fața eventualelor acuzații sau sancțiuni.

În concluzie, președintele Asociației Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept a subliniat preocupările legate de centralizarea și controlul extins asupra datelor, avertizând asupra riscului că cetățenii să fie expuși unor abuzuri fără posibilitatea de a-și apăra interesele într-un cadru legal adecvat.

Ce mai trebuie să vândă/negocieze Marcel Ciolacu pentru a fi susținut la prezidențiale?

Pare că în ultimele luni covrigarul Marcel Ciolacu vinde țara pe bucăți către toată lumea care este dispusă să îl susțină la alegerile prezidențiale, locale, europarlamentare și parlamentare. Nimic nu este nenegociabil pentru ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL. Românii trebuie să se trezească din această letargie și să înţeleagă, odată pentru totdeauna că țara nu trebuie lăsată să fie condusă spre faliment și că încă se mai poate salva ceva din ea. Cu astfel de hoți și romani care îi votează, singurul drum pe care îl putem parcurge este falimentul!!!

marcel ciolacu vorbește cu degetul sus despre bacalaureat

Marcel Ciolacu nu are Bacalaureatul, susține Eugen Teodorovici. Poate și de asta este sclavul SRI-ului

În 2024 sunt toate rândurile de alegeri, iar românii au șansa unică să dea un restart la țară. Este timpul să votăm oameni patrioți, suverani, oameni care doresc să facă bine țării. Trebuie să îi trimitem pe cei din PSD, PNL, USR și pe toți care au fost la guvernare la coșul de istorie al României. Treziți-vă și haideți să schimbăm țara! Să fim demni în lume și să nu ne lăsăm călcați de servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *