Prima pagină » Actualitate » Grav accident rutier pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Consulul Ungariei la Bucureşti a murit
Grav accident rutier pe Autostrada Timişoara - Lugoj. Consulul Ungariei la Bucureşti a murit

Grav accident rutier pe Autostrada Timişoara – Lugoj. Consulul Ungariei la Bucureşti a murit

29 aug. 2024, 16:20,
în Actualitate

Consulul Ungariei la București a decedat într-un accident rutier tragic. Un camion a lovit cu putere mașina în care se afla consulul, precum și un alt autoturism. Cauza accidentului a fost explozia unui pneu al camionului, care a pierdut controlul și a intrat pe contrasens, lovind cele două vehicule.

Consulul, în vârstă de 60 de ani, a murit pe loc.

Consulul Ungariei la Bucureşti a murit

Consulul decedat este Vágó Ferenc, care anterior a fost detașat de diplomația maghiară la Consulatul Ungariei din Chișinău. Interesant este că la acel moment, Ungaria avea trei consuli în Chișinău: Andras Brett, dr. Aranka Lőrincz și Ferenc Vágó, conform freegereb.hu.

Newsweek a încercat să obțină informații de la secția consulară a Ambasadei Ungariei la București, dar un mesaj automat a indicat că aceasta este închisă.

Accidentul a avut loc pe autostrada A1, între Timișoara și Lugoj, când camionul, care transporta lemne, a intrat pe contrasens după ce i-a explodat un pneu. Acesta a rupt un parapet și a lovit cu violență două mașini, dintre care una aparținea Consulatului Ungariei la București. În mașina consulului se afla doar șoferul, care a murit în urma impactului. Traficul a fost blocat pe autostrada A1 în zona accidentului, conform Digi24.

DRDP Timișoara a transmis următorul mesaj:

„Accident pe autostrada #A1, km 463 Țipari, sensul Lugoj – Timișoara. Informațiile sunt în curs de actualizare. Au fost implicate 3 autovehicule. Traficul este deviat de la kilometrul 460 (Lugoj) pentru a permite intervenția forțelor MAI la fața locului.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *