Prima pagină » National » Grav accident rutier în Argeș, soldat cu doi morți, după ce un TIR a intrat în coliziune cu două autoturisme
Grav accident rutier în Argeș, soldat cu doi morți, după ce un TIR a intrat în coliziune cu două autoturisme

Grav accident rutier în Argeș, soldat cu doi morți, după ce un TIR a intrat în coliziune cu două autoturisme

11 ian. 2021, 14:30,
în National

Început de săptămână însângerat pe șoselele din țară. Un grav accident rutier, care a avut loc în Argeș, s-a soldat cu doi morți. Evenimentul rutier a avut loc după ce un TIR a intrat în coliziune cu două autoturisme. O a treia persoană a fost rănită și a fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Un grav accident de circulație s-a produs în urma coliziunii dintre un TIR care transporta butelii de oxigen și două autoturisme. În urma impactului s-au înregistrat doi morți și un rănit. Evenimentul a avut loc pe Dealul Negru, în afara localității Drăganu, din județul Argeș. La fața locului au intervenit mai multe echipaje SMURD și de pompieri.

Grav accident în Argeș, soldat cu doi morți

Informația a fost prezentată și de centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Conform informațiilor prezentate de poliție, circulația în zonă a fost blocată, iar traficul a fost deviat.

„(…) pe DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, în afara localității Drăganu, județul Argeș, a avut loc o coliziune între două autoturisme și un autotren. Evenimentul s-a soldat cu două persoane decedate și una rănită. Carosabilul este umed, fără depunere de zăpadă. Traficul este oprit pe DN 7, fiind deviată circulația pe DN 73C Râmnicu Vâlcea – Curtea de Argeș – DN 7C Pitești”, se arăta în comunicatul INFOTRAFIC.

Cum s-a produs accidentul

Conform ISU Argeș, se pare că autocamionul care transporta butelii de oxigen s-a prăbușit peste unul dintre autoturisme. La locul accidentului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, ambulanță și de descarcerare.

„Accident rutier în Dumbrăvești, TIR încărcat cu butelii oxigen și 2 turisme. Intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Un echipaj de terapie intensivă mobilă, o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD. În sprijin, un echipal al Serviciului de Ambulanță Județean”, se arăta într-un mesaj al ISU Argeș.

În urma impactului o parte din încărcătura din camion s-a împrăștiat pe șosea, au anunțat și reprezentanții Poliției Argeș.

„Autocamionul era încărcat cu tuburi de oxigen, iar o parte dintre acestea au ajuns pe partea carosabilă. Polițiștii Serviciului Rutier Argeș asigură un perimetru de siguranță pentru intervenția ISU”, a anunțat IPJ Argeș

Un alt accident grav s-a produs pe autostrada A1

Accident cumplit și pe autostrada A1: trei persoane au murit, iar alta este grav rănită după ce un autoturism s-a ciocnit cu un utilaj de deszăpezire. Potrivit Poliţiei din Sibiu, accidentul s-a produs pe A1, în Sălişte, pe sensul Deva-Sibiu.

Coliziunea s-a produs între un autoturism şi un utilaj aparţinând DRDP Braşov. Circulaţia a fost oprită pe sensul către Sibiu, traficul fiind deviat pe DN 1. ISU Sibiu a intervenit de urgență cu următoarele forțe: 3 echipaje SMURD, 1 autospecială de transport și salvare victime multiple, 1 autospecială de descarcerare, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă.

În urma acestui grav accident din Argeș, soldat cu doi morți, reprezentanții Poliției Rutiere au făcut un nou apel către șoferi pentru a circula cu atenție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`