Prima pagină » Local » Grav accident la Lețcani. O femeie pieton, care a fost lovită de un autoturism, se află în comă
Grav accident la Lețcani. O femeie pieton, care a fost lovită de un autoturism, se află în comă

Grav accident la Lețcani. O femeie pieton, care a fost lovită de un autoturism, se află în comă

30 ian. 2021, 11:11,
BZI.ro, în Local

Grav accident pe raza localității Lețcani. Victimă este o femeie, pieton, care a fost lovită de un autoturism și a suferit multiple politraumatisme. Medicii fac eforturi să-i salveze viața, aceasta aflându-se în comă.

Sâmbătă dimineața, în jurul orei 6, polițiștii au fost sesizați cu privire la un accident rutier produs pe Drumul European 583, pe raza localității Lețcani. Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că o femeie de 49 de ani ar fi fost surprinsă și accidentată de un autoturism. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă.

În această dimineață a avut loc un accident rutier la Lețcani cu o victimă, femeie, de 49 de ani, cu identitate necunoscută deocamdată. Din primele informații, aceasta era pieton și a fost acroșată de un autoturism. Victima a fost preluată de un echipaj de terapie intensivă mobilă cu multiple politraumatisme și aflându-se în comă. Acesteia i s-a făcut intubaţia orotraheală și a fost ventilată mecanic. Ea a ajuns în stare gravă în UPU la Spitalul „Sf. Spiridon”, iar după evaluare va merge la neurochirurgie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024