Prima pagină » National » Grav accident de munca la Cluj. Un muncitor a fost prins intr-o alunecare de teren la cariera Morlaca
Grav accident de munca la Cluj. Un muncitor a fost prins intr-o alunecare de teren la cariera Morlaca

Grav accident de munca la Cluj. Un muncitor a fost prins intr-o alunecare de teren la cariera Morlaca

02 nov. 2020, 11:33,
BZI.ro, în National

Un grav accident de munca a avut loc in aceasta dimineata la cariera de piatra  Marloca din Cluj. Un muncitor care lucra pe un buldoexcavator a ramas blocat sub pietrele ce au cazut de pe versant.

Doua autospeciale de pompieri incearca sa elibereze muncitorul

Autoritatile au fost anuntate printr-un apel la numarul unic 112.  La scurt timp, la fata locului au ajuns doua echipaje de pompieri care, impreuna cu inca doua buldoexcavatoare, incearca sa creeze un culoar de access pana la persoana blocata.

„În această dimineață, în jurul orei 7.00, am fost anunțați prin apel unic 112 referitor la o persoană, aflată într-un utilaj greu, prinsă sub un versant, în cariera Morlaca. Intervine Detașamentul de Pompieri Huedin cu 2 autospeciale și un echipaj de prim ajutor, 1 ofițeri și 10 subofițeri”, a transmis ISU Cluj, citati de bzc.ro.

„În acest moment se lucrează cu 2 buldoexcavatoare pentru a se crea acces spre cabina utilajului surprins de pietre”, informează autoritățile locale.

Autoritatile vor face cercetari daca toate normele de protectie au fost respectate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *