Prima pagină » Cultural » Grațiela Duban se bucură de viață la vârsta marilor împliniri. Ce spune frumoasa vedetă despre soțul ei celebru

Grațiela Duban se bucură de viață la vârsta marilor împliniri. Ce spune frumoasa vedetă despre soțul ei celebru

22 iun. 2022, 08:35,
în Cultural

Frumoasa actriță Grațiela Duban se bucură de viață la vârsta marilor împliniri. Acesta are o căsnicie longevivă alături de carismaticul și energicul Andrei Duban, iar de când a devenit mamă radiază de fericire. Grațiela Duban a fost în ultima perioadă în atenția publicului după ce a participat la mai multe emisiuni tv faimoase. Nu de puține ori soția lui Andrei Duban a fost criticată de unii internauți pentru aparițiile îndrăznețe.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Grațiela Duban a avut parte de multe provocări în viața privată. Iată ce spune frumoasa vedetă despre soțul ei celebru.

Grațiela Duban radiază de fericire la vârsta marilor împliniri

Soția lui Andrei Duban se bucură din plin de viață și se declară o femeie împlinită la vârsta de 35 de ani. Aceasta are o căsnicie frumoasă de mai bine de 11 ani și un băiat, Armin, de care este tare mândră. Grațiela Duban a încercat să fie mereu discretă când vine vorba de viața privată și a dorit să își țină familia departe de ochii curioșilor.

Frumoasa actriță are succes în televiziune, iar proiectele în care a fost implicată i-au adus și mai multă celebritate. Grațiela Duban a avut parte și de replici dure din partea unora, însă vedeta tv nu a ține cont de criticile celor din jur și se bucură din plin de viață alături de soțul ei celebru.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Grațiela Duban se dedică în totalitate familiei ei frumoase de care este tare mândră. Cu toate că unii nu au crezut în povestea de iubire alături de Andrei Duban, având în vedere diferența de vârstă dintre ei, cei doi au demonstrat că sunt de nedespărțit. Îndrăgiții artiști formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

De viața de familie se bucură din plin și Valentina Pelinel. Aceasta se declară o femeie împlinită la vârsta de 41 de ani și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.

De asemenea, Anca Ciota este mândră de familia ei frumoasă și radiază de fericire de când a devenit mamă. Frumoasa prezentatoare a adus pe lume un băiețel superb și se dedică în totalitate partenerului ei de viață.

Ce spune vedeta despre mariajul alături de Andrei Duban

Grațiela Duban este căsătorită de 11 ani cu celebrul Andrei Duban. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Relația lor a fost mereu în atenția tuturor, iar criticile nu au lipsit din partea unora, având în vedere diferența de vârstă dintre Andrei Duban și frumoasa lui soție.

Cu toate acestea, Grațiela Duban și soțul ei au demonstrat cât de mult se iubesc și au o familie frumoasă. Frumoasa actriță a dezvăluit că nu lipsesc momentele tensionate sau certurile din viața de cuplu, dar reușesc de fiecare dată să treacă peste situațiile dificile.

,,Când ne certăm și nu vrea să facă niciunul primul pas, așteptăm să ne treacă starea și venim unul către celălalt și spunem: „Îmi pare rău, știu că am greșit.” Și atunci, și din partea cealaltă se spune: „Da, poate și eu am exagerat cu asta.”

Secretul unei căsnicii de lungă durată este comunicarea. După aceea, dacă înveți să comunici cu partenerul de viață, înveți să știi să lași de la tine cât trebuie, înveți să spui iartă-mă, înveți să nu ai orgolii și înveți să fii o echipă.”, a declarat partenera de viață a lui Andrei Duban.

La vârsta de 35 ani, Grațiela Duban are o familie frumoasă și radiază de fericire alături de soțul ei celebru. Vedeta se bucură din plin de viață și de aprecierea publicului autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *