Prima pagină » Titlurile zilei » Grațiela Corduneanu vorbește, pentru prima dată, despre avere, după moartea soțului său, Costel. Văduva a răbufnit: „La mine nu a ajuns niciun ban”

Grațiela Corduneanu vorbește, pentru prima dată, despre avere, după moartea soțului său, Costel. Văduva a răbufnit: „La mine nu a ajuns niciun ban”

09 sept. 2024, 02:00, 3 ,
Lucian SAVA în Titlurile zilei

Grațiela Corduneanu, soția lui Costel Corduneanu, face câteva precizări despre avere. Femeia a făcut asta, sătulă de zvonurile care au început să circule după moartea fostului campion. Multe persoane spun că Grațiela ar fi adunat o adevărată avere din donațiile pe care prietenii soțului ei le-ar fi făcut, însă totul este fals

Au trecut câteva luni de când Costel Corduneanu a murit răpus de boală, la un spital din Târgu Mureș, iar de atunci discuțiile despre tragicul eveniment nu s-au mai oprit. Grațiela Corduneanu, soția lui Costel, a transmis un mesaj după ce a început să se vehiculeze faptul că mai multe persoane din țară ar fi donat bani pentru înmormântarea fostului campion. Grațiela susține însă că nu a primit niciun ban de la nimeni și că s-a ocupat personal de înmormântarea soțului său. Totodată, susține că este posibil ca diferite persoane să fi donat bani, însă acele sume nu au ajuns vreodată la ea. Grațiela a transmis un mesaj pe rețelele de socializare pentru a clarifica aceste aspecte și pentru a pune punct discuțiilor.

Grațiela Corduneanu vorbește despre avere, după moartea lui Costel

Grațiela Corduneanu spune că, după moartea lui Costel, au apărut mai multe conturi cu numele său.

„Aș dori, prin acest mesaj public, să clarific anumite aspecte. În ultima perioadă au apărut tot felul de discuții, atât între prieteni, cât și în mediul online despre faptul că eu aș fi primit anumite sume de bani, de la băieții din țară, pentru înmormântarea lui Costel. Țin să specific faptul că, la mine, nu a ajuns niciun ban, eu, personal, m-am ocupat de înmormântare. Dacă este adevărat, mulțumesc tuturor pentru gesturile făcute, deși eu nu știu de ele. Au apărut si conturi false cu numele meu, dar eu nu am nicio legătură cu ele”, a spus Grațiela Corduneanu.

Înmormântarea lui Costel Corduneanu a fost opulentă

Mii de oameni au participat la înmormântarea lui Costel Corduneanu, la Cimitirul „Eternitatea”, din Iași. Sicriul fostului campion a fost purtat pe umeri, printre 300 de coroane de flori. De marți, 16 aprilie 2024, trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu a fost depus pe un catafalc, la restaurantul „La Castel”. După trei zile de priveghi, în care sute de oameni din toată țara și-au adus omagiile, liderul interlop a fost înhumat cu mare opulență. Iașul a devenit locul unde s-au adunat toți capii lumii interlope din România. Bolizii de lux au circulat pe străzile orașului până la Cimitirul „Eternitatea”, unde a fost îngropat Costel Corduneanu. Pe lângă miile de oameni care au participat la înmormântare, și-au mai făcut apariția și sute de curioși din oraș. Familia Corduneanu nu a ținut cont de costuri, iar acum se vehiculează că totul ar fi ajuns la suma de 50.000 de euro.

Pe străzile Iașului, în puncte importante, au fost amplasate mai multe echipaje de polițiști. Dricul în care a fost dus Costel Corduneanu, spre cimitir, a fost urmat de mai multe mașini de lux ce aveau luminile aprinse și din care răsunau manelele de jale, iar trecătorii se opreau ca să le privească. Acum, după mai multe luni de la moartea lui Costel, candelele nu se sting la mormântul său niciodată. Familia și apropiații acestuia merg periodic la Cimitirul Eternitatea pentru a se reculege. Iată că, acum, Grațiela Corduneanu a făcut câteva precizări despre avere, la câteva luni după moartea lui Costel Corduneanu.

Comentarii
  • stire de interes national, ba chiar mondial

  • daț’îi bani la om care iaț loat ca sâ nu fii mari prăpăd, io vă zâc…azi scrii la bâzâi, dar mâni urmează protivi, antenili…știri tatâ

  • Văd că e educată femeia față de trompeta aia a lu’ adrian.
    Fă în așa fel fel încât să fie băieții mândri de tine doamnă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024