Prima pagină » Cancan ultimă oră » Grasu XXL, în lacrimi, pe scena Neversea! Artistul abia a reușit să cânte o melodie până la final – VIDEO

Grasu XXL, în lacrimi, pe scena Neversea! Artistul abia a reușit să cânte o melodie până la final – VIDEO

07 iul. 2024, 16:20,
în Cancan ultimă oră

Grasu XXL a izbucnit în lacrimi pe scena Neversea în fața publicului! Artistul s-a emoționat atât de tare în timp ce cânta piesa „Tu, Mărie”, că abia a putut rosti versurile melodiei.

Cu ceva vreme în urmă, în momentul în care Grasu XXL a lansat piesa „Tu, Mărie”, artistul povestea că, pentru el, versurile au o încărcătură atât de mare încât nu o poate cânta în concertele sale.

Grasu XXL a izbucnit în lacrimi pe scena Neversea

Există un sâmbure de adevăr în versul unei celebre melodii:

„Și băieții plâng câteodată…” Grasu XXL s-a emoționat până la lacrimi în momentul în care, pe scena Neversea, a cântat piesa „Tu, Mărie”, o piesă de suflet dedicată fiicei lui, Maria.

Din cauza emoțiilor, artistul cu greu a reușit să ducă piesa la final. Nu este însă pentru prima dată când artistul se emoționează astfel când trebuie să cânte această melodie. Și în trecut, prezent la Radio Zu, Grasu XXL a interpretat piesa cu la fel de multă emoție.

„Eu n-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat. Eu am scris piesa acum doi ani și jumătate și de abia acum am reușit să o înregistrez, cu chiu și vai… se și aude la un moment dat că înghit în sec. Iar la ultima parte din a doua strofă, acolo tot timpul aveam și mai mari emoții, la versurile: Atât de mică erai, Lângă tine e rai, Dă o pupă lui tati, Hai să-ți prind părul, hai!”, a spus Grasu XXL cu ceva timp în urmă, la Radio ZU.

Ce compromis nu ar face niciodată Grasu XXL în carieră

Recent, în cadrul unui podcast, Grasu XXL a spus ce compromis nu ar face niciodată în carieră. Artistul a precizat și că a învățat să gestioneze și situații de care poate în mod normal s-ar ocupa alte persoane din echipa lui.

„Eu înțeleg și chestia de marketing. Nu am fost niciodată genul de artist care să fac doar muzică, trebuie să știi și cum să o împachetezi. Muzica trebuie să o împachetezi. Se termină „compromisul” dacă vrei. De fapt, nu trebuie să existe compromis când se termină creația. Când se termină creația, după aia pot să vezi cum să promovezi chestia aia, atâta timp cât tu ești sincer cu arta ta. Ce e pe lângă trebuie să joci jocul (…) Tu trebuie să fii motorul, tu artistul, nu agentul, nu managerul, tu trebuie să fii cel care învârte trenul și să se miște”, a declarat Grasu XXL, la Happy Fish TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024