Prima pagină » Culinar » Grăsime în ficat – Cum scapi de ea
Grăsime în ficat - Cum scapi de ea

Grăsime în ficat – Cum scapi de ea

17 ian. 2020, 11:42,
în Culinar

Când ficatul nu functionează 100%, înseamnă că nu înlatură corect toxinele din organism si nu reduce caloriile, lăsând astfel grăsimile să circule din stomac, prin bilă înapoi în organe.

Datorită anticorpilor creati într-un ficat sănătos, acesta poate ataca alergenii. In cazul scăderii functionarii ficatului, organismul stochează acesti alergeni, iar acumularea excesivă a acestora duce la simptome de alergie, cum ar fi ameteli, mancărime si dureri de cap.

Pe măsură ce toxinele împiedică metabolismul normal celular de la nivelul tesuturilor musculare, se poate ajunge la oboseală fizică si dureri musculare. Atunci când oboseala se manifestă pe perioade lungi de timp, oboseala se poate transforma în iritabilitate, depresie si nervozitate.

Când ficatul este fortat să muncească din greu si este suprasolicitat, functionarea acestuia este redusă drastic si ca efect ficatul devine fierbinte. Cum ficatul are capacitatea de a transfera căldura către restul corpului, în încercarea de a se răcii, generează o transpiratie excesivă.

Grăsime în ficat

Dezechilibrele hormonale sunt un alt simptom ce poate fi provocat de toxinele din ficat. Aceste dezechilibre constituie factorul cauzal pentru multe probleme ale pielii cum ar fi acneea, si nu există modalităti de tratare sau curătare externă, iar ca atare aceasta poate dura până când functionarea ficatului este imbunatatita.

Unii oameni suferă de o respiratie urâtă chiar si când sănătatea si igiena lor orală sunt la un nivel foarte ridicat. Această problemă poate fi cauzată dacă au o problema cu ficatul, dar cea mai bună modalitate de a fi siguri în legatură cu aceasta este să consultati medicul.

Cel mai simplu mod de a elibera grăsimea din ficat este sa practicati o dietă adecvată.

Ar trebui sa va concentrati asupra consumului de alimente cum ar fi rădăcina de păpădie, cartofii dulci, banane, ficat de vită si de pui si rădăcina de ghimbir, deoarece acestea sunt produsele alimentare dovedite în relaxarea si reducerea efectelor unei boli hepatice grase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *