Breaking News
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:14037;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}
Ingrediente:
100 gr ciocolata amaruie
100 gr zahar pudra
3 linguri cu apa
Mod de preparare:
Pune ciocolata la topit, la micorunde sau in cuptorul cald, intr-un vas. Adauga peste ciocolata o lingura cu apa si amesteca bine cu un tel. Separat, in alt vas, pune zaharul cu doua linguri de apa (nici mai mult nici mai putin). Amesteca foarte bine, pana cand zaharul pare ca se leaga, ca un serbet. Pune peste zahar, ciocolata topita, foarte calda, si amesteca bine. Trebuie sa prepari glazura cand blatul sau prajitura sunt gata.
Glazura calda se toarna peste chec/blat sau prajitura ca sa-l imbrace uniform. Pune glazura in mai multe randuri, dupa ce precedentul strat s-a racit bine, pentru ca stratul de ciocolata sa fie gros.
sursa: femeia