Prima pagină » Sport » Glasgow Rangers, gata să se despartă de Ianis Hagi: i-a scăzut prețul la jumătate și i-a găsit deja înlocuitor
Glasgow Rangers, gata să se despartă de Ianis Hagi: i-a scăzut prețul la jumătate și i-a găsit deja înlocuitor

Glasgow Rangers, gata să se despartă de Ianis Hagi: i-a scăzut prețul la jumătate și i-a găsit deja înlocuitor

20 mai 2021, 02:00,
BZI.ro, în Sport

Ianis Hagi (22 de ani) a ieșit campion cu Rangers în acest sezon, însă sunt șanse mari să se despartă de trupa pregătită de Steven Gerrard. Lazio și Sevilla sunt doar două dintre echipele aflate pe urmele internaționalului român, iar gruparea de care aparține este dispusă să-l cedeze. GiveMeSport scrie că oficialii celor de la Rangers au decis să scadă și pretențiile financiare pentru un transfer al lui Ianis Hagi.

Astfel, dacă până acum suma vehiculată pentru „dezlegare” a fost de 13 milioane de euro, sursa citată scrie că scoțienii sunt gata să se despartă de mijlocașul român dacă vine o ofertă de 6 milioane de lire sterline (7 milioane de euro). Adică Rangers a redus pretențiile la jumătate.
Mai mult de atât, un alt semn clar că scoțienii sunt dispuși să renunțe la Ianis Hagi este că i-au găsit deja înlocuitor. Santiago Moreno (21 de ani), de la America de Cali, este ținta lui Steven Gerrard. De serviciile columbianului mai este interesată și Leeds, astfel că Rangers are concurență serioasă.

Ianis Hagi mai are contract cu Rangers până în 2024

Ianis Hagi (22 de ani) a fost transferat de Rangers de la Genk în vara lui 2020, pentru 3,5 milioane de euro. Mijlocașul român a semnat un contract până în 2024 cu formația scoțiană.
În acest sezon, Hagi jr. a reușit 8 goluri și 15 pase decisive, în cele 45 de partide în care a îmbrăcat tricoul celor de la Rangers.
Fotbalistul român este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 6 milioane de euro, adică o sumă foarte apropiată de cea pretinsă de Rangers în schimbul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *