Prima pagină » Cultural » Giulia Nahmany a fost la un pas de depresie. Ce suferințe ascunde frumoasa actriță

Giulia Nahmany a fost la un pas de depresie. Ce suferințe ascunde frumoasa actriță

08 iun. 2022, 09:47,
în Cultural

Puțini sunt cei care știu că Giulia Nahmany a fost la un pas de depresie. Vedeta a trecut prin momente extrem de grele în viața privată, trecând printr-o adevărată traumă. Mereu discretă când vine vorba de planul personal, Giulia Nahmany a evitat să vorbească despre marile sale drame și a dorit să se afișeze în public mereu zâmbitoare și cu o energie debordantă. Iată cum este vedeta dincolo de lumina reflectoarelor și ce suferințe ascunde frumoasa actriță.

Giulia Nahmany a fost la un pas de depresie și a avut atacuri de panică

Multă lume se întrebă cum este frumoasa actriță Giulia Nahmany dincolo de celebritate. Aceasta a avut parte de suferințe și momente extrem de grele pe plan personal. Vedeta a fost marcată de copilăria dureroasă, iar divorțul părinților a afectat-o enorm.

Îndrăgita artistă este discretă când vine vorba de viața privată și vorbește de puține ori despre omul din spatele celebrității. Cu toate acestea, Giulia Nahmany și-a deschis recent sufletul și a mărturisit prin ce suferințe a trecut după ce părinții ei au decis să se despartă.

,,Pentru orice copil atunci când părinții lui se despart este foarte dificil. Orice copil își dorește ca părinții lui să fie împreună și acum că nu mai sunt deloc și am rămas practic orfană, este o durere cu care trebuie să trăiesc pentru tot restul vieții mele. Cu toții avem un copil în sufletul nostru.’’, a precizat vedeta tv.

Giulia Nahmany s-a luptat cu depresia după ce părinții ei au încetat din viață și a reușit să depășească situația dureroasă cu ajutorul unui mentor spiritual.

În prezent, actrița se bucură din plin de viața de familie alături de soțul ei care o susține mereu. Giulia Nahmany și partenerul ei, Cătălin, au împreună două fetițe superbe.

,,Fetele mele sunt o combinație între noi doi. Soțul meu este implicat 100%, este un tată extraordinar și sunt atât de recunoscătoare că l-am ales ca și soț și ca și tată. Noi în fiecare an plecăm în Grecia, este așa un loc al nostru unde ne place să mergem și încercăm acum să mergem. Nu există la noi vacanță fără copii. Noi suntem genul de părinți care ori plecăm împreună cu copiii, ori nu plecăm deloc.”, a declarat actrița.

O altă vedetă care a avut parte de situații dificile pe plan personal este Cristina Bâtlan. Aceasta are o biografie impresionantă și o carieră de succes, însă s-a confruntat cu multe provocări și a trecut printr-un divorț dureros. Și celebra Dana Războiu s-a despărțit de fostul soț, cu care în prezent are o relație tensionată.

Ce spune frumoasa actriță despre momentele grele din viața privată

Giulia Nahmany a fost greu încercată de soartă, însă în prezent are o familie superbă de care este tare mândră. Vedeta a dezvăluit că s-a luptat o perioadă lungă de timp cu atacurile de panică și anxietatea după ce părinții ei au încetat din viață.

,,După ce am pierdut-o pe mama, eu am avut atacuri de panică, anxietate și a fost greu. Mereu căutam răspunsurile în exterior, dar toate erau de fapt înăuntrul meu. Asta am văzut prin practică și prin foarte multă cunoaștere. (…) Mi-am cunoscut mentorul spiritual, care m-a ajutat în evoluția spirituală. El m-a învățat foarte multe lucruri, începând de la ceea ce sunt cu adevărat. Eu aveam altă impresie și alte gânduri asupra vieții. În momentul când am înțeles lucrurile, atunci am început realmente să evoluez și să se întâmple cu adevărat minuni în viața mea.”, a mărturisit frumoasa actriță.

Giulia Nahmany a reușit să învingă depresia, iar în prezent radiază de fericire alături de soțul ei și de cele două fiice. Vedeta este o prezență discretă la evenimentele mondene, dar face furori de fiecare dată când apare în public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`