Prima pagină » Cancan ultimă oră » Giulia Anghelescu, probleme de sănătate după infectarea cu noul coronavirus: „Mă dor toate cele”

Giulia Anghelescu, probleme de sănătate după infectarea cu noul coronavirus: „Mă dor toate cele”

25 ian. 2022, 23:30,
în Cancan ultimă oră

După ce s-a vindecat de infecția cu noul coronavirus, Giulia Anghelescu se confruntă cu alte probleme post-covid. Vedeta le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că are dureri de articulații.

În urmă cu câteva zile, Giulia Anghelescu și familia ei au fost infectați cu virusul Covid-19. Aceștia aveau în plan o vacanță la schi, tocmai în Austria, însă plecarea lor a fost anulată atunci când au aflat că au fost infectați cu noul coronavirus.

Cu ce probleme se confruntă Giulia Anghelescu după infectarea cu Covid-19

Giulia Anghelescu împreună cu soțul ei, Vlad Huidu și cei doi copii ai săi au fost infectați cu Covid-19 în urmă cu câteva zile. Cântăreața îți ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei, iar aceasta a mărturisit pe rețelele de socializare că se confruntă cu dureri de articulații, iar durerile sunt din ce în ce mai mari.
Artista împreună cu familia ei au în plan să meargă într-o vacanță la schi, însă a mărturisit că speră să se refacă rapid pentru că altfel nu va putea schia.

”Am crezut că sunt vreo deosebită sau că m-au apucat bătrânețele, așa cum mi-a zis soțul și d-asta mă dor toate cele, dar nu, așa este după Covid la unele persoane. Nu pot decât să ma bucur, sper măcar să se mă mai lase până plecăm în vacanță că eu așa nu pot să schiez. O să treacă și astea”, a mărturisit Giulia Anghelescu pe rețelele de socializare.

Giulia Anghelescu, criticată de fani că nu este o mamă bună

Giulia Anghelescu a răbufnit pe rețelele de socializare după ce a fost criticată de către internauți că nu le ofere o educație așa cum trebuie. Vedeta n-a mai rezistat și le-a răspuns răutăcioșilor din mediul online.

„Am primit un comentariu la noua mea postare de la o fată, o femeie. Mi-a spus că sunt penibilă pentru că sunt mamă și nu am voie să scot limba. Nu pot să cred, eu refuz să cred, că în 2022, mai există o asemenea mentalitatea bătrână și veche în care dacă esti mamă trebuie să îți pui un sac pe cap, stai la cratiță, nu te aranjazezi, nu te comporți așa cum vrei. Poftim? Penibilă este gândirea asta”, a povestit Giulia Anghelescu pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *