Prima pagină » Cancan ultimă oră » Giulia Anghelescu le-a mărturisit fanilor că se confruntă cu o serie de probleme de sănătate

Giulia Anghelescu le-a mărturisit fanilor că se confruntă cu o serie de probleme de sănătate

13 apr. 2022, 23:16,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Giulia Anghelescu nu traversează deloc o perioadă bună în aceste momente! Artista a lipsit o perioadă de pe rețelele de socializare și le-a mărturisit fanilor că se confruntă cu o serie de probleme de sănătate. Iată ce a pățit îndrăgita cântăreață de data aceasta!

Giulia Anghelescu se bucură de o mare comunitate în mediul online și își ține fanii la curent cu fiecare moment din viața ei, fie el frumos sau mai puțin plăcut, cum a fost astăzi!

Giulia Anghelescu, probleme de sănătate

Giulia Anghelescu a fost cam absentă pe rețelele de socializare în ultima vreme, astfel că fanii au remarcat imediat acest lucru și i-au dat numeroase mesaj pentru a vedea ce se întâmplă.

Vedeta le-a povestit internauților pe o rețea de socializare că nu mai are voce, semn că a lovit-o o răceală destul de serioasă. La doar câteva ore, aceasta a apărut cu zâmbetul pe buze, însă în continuare destul de răgușită. Din fericire, nu este nimic grav, iar vedeta se simte mai bine.

„Ușor, ușor, îmi revine vocea. (…) După ce m-am făcut bine după laringo-traheita pe care am avut-o săptămâna trecută, și am tra o grămadă cu tratament să îmi revin, să fiu aptă de muncă, etc. Acum două zile m-am gândit că după ce m-am spălat pe cap să ies să iau copii de la școală. M-am sincronizat foarte prost și am tras foarte mult. De asta nu am fost online pentru că m-am adunat foarte greu, dar mai bine mai târziu decât deloc”, a povestit Giulia Anghelescu pe Instagram.

Giulia a recunoscut că a apelat la intervenții estetice

În cazul artistei, transformarea a fost și este evidentă, iar Giulia nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că a trecut pragul medicilor esteticieni. Se consideră o femeie asumată și cu țeluri foarte bine setate, așa că nu e loc de interpretări.

„Sunt extrem de cameleonică, îmi place să mă joc cu stilul, să descopăr lucruri noi. Orice m-a provocat am făcut! Am făcut o rinoplastie, pentru că aveam deviaţie de sept din cauza unui accident la schi, din copilărie. De asemenea, am făcut și o augmentare mamară, după cele două sarcini şi alăptări. Mi-am zis că vreau să ajung la cea mai bună versiune a mea până la 40 de ani. Nu am făcut schimbări majore cu operaţiile astea estetice şi mi le-am asumat. Acum sunt extrem de fericită cu mine fizic, psihic, emoţional”, a declarat Giulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *