Prima pagină » Actualitate » Giorgia Meloni a fost pusă la zid pentru că promovează normalitatea și valorile de bun simţ

Giorgia Meloni a fost pusă la zid pentru că promovează normalitatea și valorile de bun simţ

26 sept. 2022, 16:43,
BZI.ro, în Actualitate

Celebrul scriitor şi editor american Raymond Oliver Dreher Jr., cunoscut sub numele de Rod Dreher, a realizat un amplu material despre Giorgia Meloni, prima femeie care ar putea deveni premier în Italia. Acesta este pusă la zid din cauza faptului că promovează normalitatea și valorile de bun simţ, în prezent.

„FRUMOS, FOARTE FRUMOS! Nimic de adăugat la cuvintele acestei femei frumoase din toate punctele de vedere, şi simplă. Radiază efectiv căldură şi dragoste, prin ceea ce spune. Dar care este atu-ul Giorgiei Meloni?”, a transmis scriitorul Rod Dreher.

Vă aducem aminte că Giorgia Meloni a câștigat cu un scor zdrobitor alegerile din Italia și pare că ţara s-a salvat de curentul neomarxist promovat de Uniunea Europeană. Într-un bloc comunitar european în care unele drepturi sunt mai importante decât altele, Georgia Meloni a câștigat fabulos alegerile folosind un discurs bazat pe normalitate, bazat pe drepturile egale dintre oameni și împotriva discriminării pozitive.

Giorgia Meloni a fost pusă la zid. Ce spune jurnalistul Rod Dreher

Conform jurnalistului și scriitorului american Rod Dreher, Meloni este o persoană care „are mai mult curaj decât un Congres întreg plin de Republicani”. Dreher a exemplificat cu un discurs al liderului FDI, în care practic încapsulează valorile în care crede, cu tărie, Meloni: identitate, credință, familie și având în vedere circumstanțele, biologie!

„Acum au reînceput discuțiile despre eliminarea „mamei” și „tatălui” din documente, pentru că familia este un inamic, identitatea națională este un dușman, identitatea gen (în sens biologic) este un dușman, tot ce ne definește pentru ei este un inamic. Este jocul „adevărului unic”, trebuie să ne ia tot ceea ce suntem, pentru că atunci când nu mai avem identitate și rădăcini, vom fi privați de conștientizarea realității și vom fi incapabili să ne apărăm drepturile. Acesta e jocul lor. Vor să fim „părinte 1” și „părinte 2”, de gen LGBT, cetățeanul X și…coduri! Dar noi nu suntem niște coduri, suntem persoane și ne vom apăra identitatea.

Eu sunt Giorgia, sunt o femeie, sunt o mamă, sunt italiancă, sunt creștină și voi nu-mi veți lua asta! Mi-e rușine de un stat care nu face nimic pentru familii, mi-e rușine de un stat în care toată lumea vorbește de azile gratuite, dar nimeni nu le face. Eu vreau să zic că nu cred într-un stat care pune dorințele legitime ale unui homosexual de a adopta un copil înaintea dreptului acelui copil de a avea un tată și o mamă, doar că pentru homosexualul votează și copilul nu. Un stat corect are grijă de cel mai slab, de cel care nu se poate apăra singur”, a spus ea în fața unei mulțimi entuziaste, în 2019.

Rod Dreher a menționat că nu a văzut niciodată un politician american să vorbească cu asemenea convingere precum a făcut-o Giorgia Meloni, în Italia.

„Ați văzut vreun politician american care să vorbească asemenea cuvinte, cu asemenea forță și convingere”, s-a întrebat Rod Dreher.

Între timp, Meloni s-a remarcat că fiind singura opoziție autentică la guvernările de stânga și „tehnocrate” din ultimii ani. De altfel, ea a promis că ajunsă la Guvernare, coaliția de dreaptă „nu va reintroduce niciun certificat verde” și va „face comisie de anchetă asupra gestionării pandemiei”.

Discursul Giorgiei Meloni despre familie și normalitate

Giorgia Meloni, prima femeie din istoria Italiei care ar putea fi premier, a avut un discurs prin care a reușit să atragă foarte multe persoane de partea ei deoarece aceasta promovează normalitatea, familia compusă dintre femeie și bărbat, dar și libertatea de a alege.

„Sunt despre ceea ce facem azi aici. De ce este familia un inamic? De ce este familia aşa înspăimântătoare? Este un singur răspuns la aceste întrebări. Pentru că ne defineşte. Pentru că defineşte identitatea noastră. Pentru că tot ce ne defineşte este acum un inamic pentru cei ce îşi doresc ce îşi doresc ca noi să nu mai avem o identitate şi să fim nişte sclavi, consumatori perfecţi. Deci ne ataca identitatea naţională, ne ataca identitate religioasă, ne ataca identitatea de gen, ne ataca identitatea familiei. Nu mă pot defini ca italiană, creştină, femeie, mama, NU. Trebuie să fiu cetăţeanu x, genul x, părinte 1, părinte 2. Trebuie să fiu un număr. Pentru că atunci când sunt doar un număr, când nu mai am o idenitate sau rădăcini, atunci o să fiu sclavul perfect la mila speculanţilor financiari. CONSUMATORUL PERFECT. Acesta este motivul pentru care pentru care inspiram atât de multă frică. Acesta este motivul pentru care acest eveniment inspira atât de multă frică. Pentru că noi nu vrem să fim nişte numere”, a precizat Giorgia Meloni.

Mai mult decât atât, Giorgia a transmis că va apăra aceste valori de care se tem tot mai multe persoane și nu vor ajunge cetățenii niște „sclavi perfecți”.

„O să apărăm valoarea fiinţei umane. Fiecare om. Pentru că fiecare dintre noi are un cod generic unic care nu se repeta. Şi fie că vă place sau nu, acest lucru este sacru. O să-l apărăm. O să-l apărăm pe Dumnezeu, ţară şi familia. Aceste lucru care dezgusta oamenii aşa mult. O să ne apărăm libertatea. Pentru că noi nu o să fim sclavi niciodată la mila speculanţilor financiari. Aceasta este misiunea noastră, de aceea am venit azi aici. Chesterton a scris, acum mai bine de un secol „Focurile vor fi aprinse să depună mărturie că 2+2 fac 4. Săbiile vor fi scoase să demonstreze că frunzele sunt verzi vara”. Acest timp a sosit. Mulţumesc”, a declarat Giorgia Meloni, potențial premier al Italiei.

Comentarii
  • Niciolaie Balcescu

    Si uite asa mai batem un cui la sicriul UE. Ceea ce nu e rau…Lumea incepe sa se trezeasca.

  • Daca ar candida in Romania, eu as vota cu ea.

  • ,, Eu sunt Giorgia, sunt o femeie, sunt o mamă, sunt italiancă, sunt creștină și voi nu-mi veți lua asta!…Este jocul „adevărului unic”, trebuie să ne ia tot ceea ce suntem, pentru că atunci când nu mai avem identitate și rădăcini, vom fi privați de conștientizarea realității și vom fi incapabili să ne apărăm drepturile. Acesta e jocul lor. Vor să fim „părinte 1” și „părinte 2”, de gen LGBT, cetățeanul X și…coduri! Dar noi nu suntem niște coduri, suntem persoane și ne vom apăra identitatea…Mi-e rușine de un stat care nu face nimic pentru familii,…nu cred într-un stat care pune dorințele legitime ale unui homosexual de a adopta un copil înaintea dreptului acelui copil de a avea un tată și o mamă, doar că pentru homosexualul votează și copilul nu…De ce este familia un inamic? De ce este familia aşa înspăimântătoare? … Pentru că ne defineşte. Pentru că defineşte identitatea noastră. Pentru că tot ce ne defineşte este acum un inamic pentru cei ce îşi doresc ce îşi doresc ca noi să nu mai avem o identitate şi să fim nişte sclavi, consumatori perfecţi. Deci ne ataca identitatea naţională, ne ataca identitate religioasă, ne ataca identitatea de gen, ne ataca identitatea familiei…Trebuie să fiu un număr. Pentru că atunci când sunt doar un număr, când nu mai am o idenitate sau rădăcini, atunci o să fiu sclavul perfect la mila speculanţilor financiari. CONSUMATORUL PERFECT. Acesta este motivul pentru care pentru care inspiram atât de multă frică…Pentru că noi nu vrem să fim nişte numere….O să apărăm valoarea fiinţei umane. Fiecare om. Pentru că fiecare dintre noi are un cod generic unic care nu se repeta. Şi fie că vă place sau nu, acest lucru este sacru. O să-l apărăm. O să-l apărăm pe Dumnezeu, ţară şi familia. …O să ne apărăm libertatea…Chesterton a scris, acum mai bine de un secol „Focurile vor fi aprinse să depună mărturie că 2+2 fac 4. Săbiile vor fi scoase să demonstreze că frunzele sunt verzi vara”. Acest timp a sosit.’’

  • Bravo Giorgia,o italianca vero !!!!!!

  • Bravo! Nici noi nu vrem LGBT! Nu vrem insecte prajite si alte cacaturi de la UE!

  • Of Doamne!! Înseamnă că avem șanse!! Felicitări!! La lupta dragi romani, la lupta dragi creștini, sa ne apărăm identitatea de neam, de tara, de familie, de gen, sa ne apărăm viata și normalitatea, fericirea de a trai cu adevărat pe acest pământ!. Doamne ajuta!!

  • Pusa la zid de socialisti si neo-comunisti? ,,Vreme vine, vreme trece”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *